Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu actorii de telenovele Irina Baeva și Gabriel Soto. Cine i-a dat de gol

Ce se întâmplă cu actorii de telenovele Irina Baeva și Gabriel Soto. Cine i-a dat de gol
6

de Roxana Mirea,

Relația dintre Irina Baeva și Gabriel Soto pare să atârne de un fir de ață, după nenumăratele zvonuri în legătură cu o posibilă despărțire. Chiar dacă nu au confirmat oficial despărțirea, cei doi actori n-au mai publicat, în ultima vreme, imagini cu ei pe rețelele sociale. Acum, producătorul care lucrează cu Gabriel Soto i-a dat de gol si a alimentat și mai mult zvonurile despărțirii. Irina Baeva și Gabriel Soto joacă împreună în telenovela „Iubiri fără hotar”, în original „Amor dividido”, care este difuzată pe Acasă.

Irina Baeva și Gabriel Soto s-ar fi despărțit

Zvonurile despre sfârșitul relației dintre Irina Baeva și Gabriel Soto sunt la ordinea zilei. Chiar și cei care lucrează cu actorii ar putea ști detalii despre despărțire.

După plecarea Irinei Baeva în Rusia, unde a călătorit pentru a-și vizita familia, au apărut zvonuri despre sfârșitul relației cu Gabriel Soto, cu care avea planuri de nuntă. Au existat chiar și zvonuri de infidelitate, de noi iubiri și alte lucruri de acest gen. Cu toate acestea, actorul a asigurat pe toată lumea că relația lui cu Irina Baeva continuă. Totuși, producătorul Nicandro Díaz, care lucrează în prezent cu Gabriel pentru telenovela „Los caminos del amor”, a crezut că el și Irina Baeva s-au despărțit, scrie peopleenespanol.com.

„Ce nuntă?”, a declarat Nicandro Díaz presei. „Credeam că s-au despărțit.”

Gabriel-Soto-si-Irina-Baeva-241731694_173292048264363_5357054719503992830_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Irina Baeva și Gabriel Soto, dați de gol de un producător

Cineastul a asigurat chiar că nu a primit încă o invitație la nuntă și a profitat de ocazie pentru a cere să fie pe lista de participanți și pentru a declara că nu este la curent cu situația sentimentală a lui Soto. „Adevărul este că nu am vorbit cu [Gabriel Soto] despre asta. Suntem prieteni și toate cele, dar nu vorbim despre asta. Nu m-a invitat”, a spus el.

„Nu mi-a spus nimic. Nici nu are de ce să-mi spună, nu. Dar nu am cunoștință de acest lucru”, a mai spus producătorul.

Dacă există o posibilă despărțire, Nicandro Díaz a dat asigurări despre Gabriel Soto că „îl văd liniștit”. De asemenea, a profitat de ocazie pentru a lăuda activitatea profesională pe care o desfășoară în acest nou proiect. „Vă invit să vedeți munca de actorie pe care o face. Văd în el o lucrare profundă”, a spus el. „Sper ca publicul să o vadă așa; nu pot fi judecător și jurat, dar el face o treabă excelentă.”

Doar timpul va decide dacă Gabriel Soto va ajunge la altar cu Irina Baeva; între timp, speculațiile continuă.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton