Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley. Lupta din instanță s-a încheiat

Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley. Lupta din instanță s-a încheiat
14

de Andra Stana,

Priscilla Presley a ajuns la un compromis în ceea ce privește testamentul fiicei sale Lisa Marie, care a murit la jumătatea lunii ianuarie. Soția legendarului Elvis Presley contestase în prealabil actul juridic în instanță, pentru că nu fusese inclusă în succesiune. Ce a decis acum Priscilla.

Lisa Marie Presley, care a avut propria ei carieră muzicală, a murit pe 12 ianuarie 2023 la Los Angeles, în urma unui stop cardiac. Singura fiică a lui Elvis avea numai 54 de ani.

În timpul vieţii sale, Lisa Marie şi-a menţinut controlul asupra conacului Graceland. Cântăreața o numise pe mama ei Priscilla drept unul dintre administratorii marii proprietăți în 2010, dar și-a schimbat testamentul în 2016.

Ce se întâmplă cu averea Lisei Marie Presley. Lupta din instanță s-a încheiat cu un compromisIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Priscilla Presley a contestat amendamentul din 2016 la testamentul fiicei sale, în care se precizează că Lisa Marie Presley și-a înlăturat mama și pe fostul manager de afaceri, Barry Siegel, din funcția de co-administratori ai averii sale, înlocuindu-i cu cei doi copii ai ei, Riley și Benjamin Keough. Fiul Lisei Marie s-a sinucis la vârsta de 27 de ani, pe 12 iulie 2020.

Petiția, depusă în ianuarie și obținută de CNN, susține că Priscilla Presley nu a știut despre modificările aduse testamentului decât după moartea fiicei sale. De asemenea, avea îndoieli în ceea ce privește autenticitatea semnăturii Lisei Marie.

„Toată lumea este fericită, unită”

Marţi, avocatul văduvei lui Elvis, Ronson Shamoun, a declarat unui judecător din Los Angeles că s-a ajuns la un compromis.

„Părțile ar dori să anunțe că au ajuns la o înțelegere”, a declarat Ronson J. Shamoun, avocatul Priscillei Presley, judecătoarei Lynn Scaduto, în cadrul unei audieri la tribunalul din Los Angeles.

Acordul se referă la Promenade Trust, care o numește pe Riley Keough, fiica cea mare a Lisei Marie Presley, ca beneficiară a averii defunctei sale mame. Detaliile acordului nu au fost discutate în instanță. Avocații părților au declarat că intenționează să depună o moțiune pentru a sigila acordul de înțelegere.

Judecătorul a cerut ca înțelegerea și cererea de sigilare să fie depuse până la 12 iunie și a stabilit o altă audiere în acest caz pentru 4 august.

„Familiile sunt fericite”, a declarat Shamoun reporterilor în afara instanței. „Toată lumea este fericită, unită, împreună și entuziasmată pentru viitor”.

Justin Gold, avocatul lui Riley Keough, a declarat pentru CNN că „ea este foarte mulțumită”.

Cauza morții Lisei Marie Presley rămâne în curs de examinare, potrivit medicului legist al comitatului Los Angeles.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton