Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce se întâmplă cu Dan Bălan, după ce războiul l-a prins în Kiev. Artistul trebuia să prezinte Eurovision România. Anunțul Iulianei Marciuc

Ce se întâmplă cu Dan Bălan, după ce războiul l-a prins în Kiev. Artistul trebuia să prezinte Eurovision România. Anunțul Iulianei Marciuc
11

de Andra Stana,

Dan Bălan ar fi trebuit să fie în București, în acest weekend. El semnase cu TVR un contract pentru prezentarea Eurovision România 2022. În schimb, războiul l-a prins la Kiev, anunță paginademedia.ro, în exclusivitate. Iuliana Marciuc a anunțat că artistul filma pentru „Vocea Ucrainei”.

Ce se știe despre Dan Bălan: „Nu știm acum unde se află”

Sâmbătă, 5 martie, are loc Selecția Națională Eurovision România. Atunci, Dan Bălan, din fosta trupă O-Zone, ar fi trebuit să se afle pe scenă, în calitate de prezentator.

Potrivit libertatea.ro, contractul artistului cu postul public ar fi fost deja semnat. Din nefericire, însă, acesta nu a mai putut ajunge în România. În momentul când a început războiul, Dan Bălan se afla în Kiev, unde se desfășurau filmările pentru show-ul „Vocea Ucrainei”.

Iuliana Marciuc, manager de proiect al Selecției Naționale Eurovision, a declarat pentru Pagina de media: „În primele două zile de război, l-am contactat pe Dan Bălan prin intermediul impresarului său. L-am găsit la Kiev, unde filma pentru «Vocea Ucrainei», emisiune în care este jurat”.

Zborurile i-au fost anulate

Iuliana Marciuc a mai explicat că Dan Bălan ar fi încercat să plece din Ucraina și să ajungă în România. După lungi încercări de a găsi o variantă de a ajunge în România, zborurile au fost anulate.

„Dan Bălan a încercat să iasă din țară, a vrut să ajungă în România. I s-au eliminat toate variantele de zbor. Chiar avea bilete de avion luate pe mai multe curse, însă toate au fost anulate. După două zile de încercări eșuate de a ieși din țară, ne-a anunțat cu regret că nu mai poate participa la selecția finală din România”, a mai declarat Iuliana Marciuc, manager de proiect Eurovision, pentru sursa menționată anterior.

Ce-se-intampla-cu-Dan-Balan-dupa-ce-razboiul-l-a-prins-in-Kiev.-Artistul-trebuia-sa-prezinte-Eurovision-Romania.-Anuntul-Iulianei-Marciuc-8Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Totodată, Mariuc a explicat că ultima dată a luat legătura cu Dan Bălan duminica trecută. Atunci, artistul a anunțat că nu mai poate prezenta Eurovision România:

De duminică nu am mai luat legătura cu el. Atunci ne-a anunțat că nu poate. Și ieri (joi, 3 martie) a încercat să ia legătura impresarul cu el, dar nu a reușit. Nu știm acum unde se află”.

„L-am dorit de la început pe Dan Bălan ca prezentator al Selecţiei Naţionale Eurovision. De când am pregătit proiectul, din decembrie, în vremuri de pace. Am reușit să finalizăm semnarea contractului. Cine s-ar fi gândit atunci că o să ajungem să trăim o situaţia atât de dramatică?”, a mai spus Iuliana Marciuc.

Aurelian Temișan și Eda Marcus vor fi gazdele finalei Selecției Naționale Eurovision 2022. Pe 5 martie, vedeta TVR și cunoscutul artist vor prezenta evenimentul, ultimul act al ediției din acest an a concursului național.

Ce a postat Dan Bălan pe Instagram

Dan Bălan a postat în urmă cu 5 zile pe contul său de Instagram o fotografie cu steagul Ucrainei. Tot atunci, artistul a postat și un mesaj:

Va fi o scânteie! Fiţi oameni, că veţi avea necazuri! (…) Doamne, salvează Ucraina! Toată inima este alături de tine!”.

Sursa foto: Facebook

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton