Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce se întâmplă cu Katherine în „Tânăr şi neliniştit”

Ce se întâmplă cu Katherine în „Tânăr şi neliniştit”

de Redactia Tvmania

Actriţa Jeanne Cooper a acceptat să joace în „Tânăr şi neliniştit” la câteva luni de la debutul serialului din martie 1973. O dată cu dispariţia sa, în 8 mai, la 84 de ani, producătorii de la CBS au avut de luat o decizie în privinţa sorţii personajului ei, Katherine Chancellor, scrie revista “TV Satelit”, care apare pe piaţă sâmbătă, 25 mai.

Aproape patru decenii a jucat-o Jeanne Cooper pe Katherine Chancellor, iar pentru asta a primit zece nominalizări la Premiile Daytime Emmy şi a plecat cu trofeul de două ori, pentru „întreaga carieră” (în 2004) şi „cea mai bună actriţă de serial” (2008).

Producătorii au declarat recent că o vor omorî, în serial, şi pe Katherine (deocamdată, mai există episoade filmate cu ea, care vor fi difuzate la americani până în iulie) şi că nu s-au gânditi nici un moment să redistribuie rolul.

„De dragul fanilor, şi ai personajului, trebuie să îi facem o ieşire meritată”, au declarat aceştia. Până atunci, reţeaua CBS lucrează la un episod tribut, în care vor apărea foştii colegi, prietenii şi familia vedetei, episod ce va fi difuzat la sfârşitul lunii mai în SUA.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton