Homepage  / Vedete străine

Ce se întâmplă cu actorul din „Dragostea plutește în aer”. S-a despărțit de iubită și nimeni nu știe unde e

Ce se întâmplă cu actorul din „Dragostea plutește în aer”. S-a despărțit de iubită și nimeni nu știe unde e

de Roxana Mirea,

Vestea că Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original) s-au despărțit i-a întristat pe fanii lor. Pe de altă parte, internauții sunt îngrijorați în legătură cu actorul și se întreabă „unde este Kerem Bürsin?”

Fanii își fac griji pentru Kerem Bürsin

Hande Erçel și Kerem Bürsin, actorii din „Dragostea plutește în aer” („Sen Çal Kapımı” în original), s-au despărțit. Cei doi au pus punct relației în ultima săptămână a lunii ianuarie. Până acum, vestea despărțirii nu a fost confirmată oficial de către cei doi actori.

Hande Erçel este destul de activă pe rețelele sociale, însă lucrurile sunt complet diferite în ceea ce-l privește pe Kerem Bürsin. Potrivit fanilor lui, actorul parcă a dispărut. Kerem Bürsin este absent de pe rețelele sociale și nu își promovează ultimul proiect, așa cum obișnuia. Actorul turc filmează pentru filmul „Eflâtun”, unde are rolul principal, interpretându-l pe Oflaz.

Desi teaser-ul filmului a fost lansat pe 1 februarie, în mod surprinzător, nu l-a promovat pe conturi lui de pe rețelele sociale, ceea ce a determinat publicul să se întrebe: „Unde este Kerem Bürsin?” Absența lui a întărit zvonurile referitoare la despărțire.

Ce se întâmplă cu Kerem Bürsin din „Dragostea plutește în aer”?

În plus, Kerem Bürsin a încetat să mai aprecieze fotografiile actriței Hande Erçel de pe Instagram. Ultima fotografie la care actorul i-a dat like fostei iubite este cea pe care ea a postat-o pe 15 ianuarie, potrivit albawaba.com.

Potrivit relatărilor fanilor, ultima poză cu Kerem Bürsin a fost făcută săptămâna trecută, la filmările pentru reclama pentru BMW. Și în urmă cu câteva zile, fanii au distribuit un filmuleț cu Kerem în sala de sport, practicând sportul său preferat, kickboxing-ul.

Pe de altă parte, Hande Erçel continuă să fie foarte activă pe Instagram.  De când a apărut vestea despre despărțire, Hande a distribuit patru postări pe Instagram împreună cu mai multe story-uri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton