Homepage  / Televiziune

Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, de la Antena 1. Nea Mărin, în lacrimi la televizor

Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, de la Antena 1. Nea Mărin, în lacrimi la televizor

de Roxana Mirea,

Nea Mărin a izbucnit în lacrimi la televizor, chiar în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, de la Antena 1. Acesta a primit o scrisoare care l-a întristat pe el, dar și pe telespectatori. Într-un fel sau altul, Nea Mărin se aștepta la un asemenea mesaj.

Nea Mărin, în lacrimi la „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”

Nea Mărin a primit un mesaj în ediția de pe 1 februarie a emisiunii „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”, mesaj care l-a întristat profund. Ei bine, aventura „Poftiți pe la noi” s-a încheiat definitiv.

Toate vedetele, bineînțeles, în frunte cu Nea Mărin, au coborât să ia micul dejun. După ce i s-a adus mâncarea, Nea Mărin a aflat de la ospătar că are pregătită pentru el și o scrisoare.

Extrem de emoționat, Nea Mărin a citit scrisoarea. Pe de altă parte, Andrei Ștefănescu și Răzvan Babană așteptau cu sufletul la gură să afle ce mesaj este transmis în scrisoare.

Zi, bre, cu voce tare, ce ai pățit, ce s-a întâmplat. A primit ceva rău. Dacă nu mai vorbește, e de rău. Dar zi, bre, cu voce tare, că ne bagi în sperieți!”, au spus Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, potrivit spynews.ro.

Nea Mărin a anunțat că a fost ultima zi și ultima ediție din emisiunea lui, așadar „Poftiți pe la noi” s-a încheiat definitiv.

„Dacă s-a terminat cu bugetul, cu totul, înseamnă că aici punem punct la Poftiți pe la noi, Poftiți, Poftiți, Poftiți. Aici s-a terminat. Eu am presimțit-o și ascultați-mă ce vă spun eu, este ultima! Bucurați-vă de ziua asta”, a spus Nea Mărin.

Nea Mărin, despre „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”

Timp de şapte sezoane a strunit vedetele și le-a pus la treabă pentru a da o mână de ajutor celor aflați la nevoie, iar începând din 6 decembrie, Nea Mărin a revenit la Antena 1 cu un nou sezon al emisiunii Poftiţi pe la noi: Poftiţi prin ţară!, ce a fost difuzat în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30.

Nea Mărin, alături de vedete, a străbătut ţara în lung şi în lat, nu doar în căutarea celor mai frumoase locuri din România, ci şi a obiceiurilor şi a tradiţiilor specifice zonei. „Dacă îmi cerea cineva să fac un clasament al ediţiilor de până acum, aş fi spus că sezonul cu nunţile mi s-a lipit de suflet, însă acum, după Poftiţi prin ţară!, cred că acesta îl depăşeste! Am avut ocazia să cunosc foarte mulţi oameni, din comunităţi diferite, pentru că pornim cu prima ediţie tocmai din Sviniţa, dintr-o comunitate sârbească şi ajungem până în Maramureş.

Am bătut ţara de la un capăt la celălalt şi fiecare săptămâna se va încheia cu un lucru extraordinar, cu ceea ce mă reprezintă pe mine – un târg ca pe vremurile când eram eu copil. Vorbim de un târg adevărat, organizat la marginea satului, la care am invitat toţi meşterii populari locali”, a declarat Nea Mărin, înainte de premiera „Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară”.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton