Homepage  / Vedete străine

Lovitură puternică pentru Will Smith. Ce se întâmplă cu proiectele actorului după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

Lovitură puternică pentru Will Smith. Ce se întâmplă cu proiectele actorului după ce l-a pălmuit pe Chris Rock
8

de Roxana Mirea,

Will Smith suportă consecințele după ce l-a pălmuit puternic pe Chris Rock la gala Premiilor Oscar 2022. După ce a demisionat din Academia Oscarurilor, s-a aflat și că mai multe proiecte de-ale lui au fost puse pe pauză. Printre acestea se numără și „Bad Boys 4”, dar și mai multe producții Netflix.

Proiectele lui Will Smith, puse pe pauză

Mai multe dintre proiectele lui Will Smith au fost puse pe pauză în urma incidentului de la gala Premiilor Oscar 2022, când actorul l-a lovit pe Chris Rock. Unul dintre filmele puse în așteptare este „Bad Boys 4”, care este unul dintre cele mai mari proiecte viitoare ale actorului.

Potrivit The Hollywood Reporter, Smith primise deja o mare parte din scenariul pentru Bad Boys 4 (aproximativ 40 de pagini), continuarea „Bad Boys For Life”, cunoscut și ca „Bad Boys 3”. Viitoarea peliculă este în pre-producție, dar noi rapoarte spun că Sony Pictures a pus frână proiectului, cel puțin până când va vedea care vor mai fi consecințele faptei lui Will Smith, potrivit joblo.com.

„Bad Boys 4” a primit aprobarea la scurt timp după ce „Bad Boys For Life” a avut un scor mare în ianuarie 2020, înainte să se închidă cinematografele din întreaga lume din cauza pandemiei. Filmul s-a bucurat de un real succes și a avut încasări la box office de 426,5 milioane de dolari la nivel mondial. Așadar, compania Sony a fost mai mult decât încântată să meargă mai departe cu un al patrulea film.

94th Academy Awards – Audience and BackstageIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Soarta viitoarelor filme Netflix ale lui Will Smith e incertă

Pe de altă parte, și Netflix a pus pe pauză dezvoltarea filmului „Fast and Loose”, în care Will Smith trebuia să joace rolul șefului unei organizații criminale care suferă de pierderi de memorie. Regizorul David Leitch, care trebuia să conducă proiectul, a demisionat cu o săptămână înainte de gala Oscar 2022. Netflix se străduia să găsească un înlocuitor, dar acum nu prea se grăbește să mai facă acest lucru.

De asemenea, Will Smith avea și alte proiecte la Netflix, cum ar fi „The Council” și „Bright 2”, dar și soarta acestora este neclară.

Pe de altă parte, filmul AppleTV+ cu Will Smith în rol principal și rezigat de Antoine Fuqua, „Emancipation”, urmează să fie lansat în acest an. Streamerul a câștigat drepturile de distribuție pentru 130 de milioane de dolari, însă promovarea filmului s-ar putea să întâmpine probleme din cauza incidentului de la Oscaruri.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton