Homepage  / Știri / Televiziune

Ce se întâmplă cu „Tu urmezi!”, emisiunea lui Dan Negru, după doar trei ediții

Ce se întâmplă cu „Tu urmezi!”, emisiunea lui Dan Negru, după doar trei ediții
3

de Andra Stana,

„Tu urmezi!”, show-ul pe care Dan Negru îl prezintă la Kanal D, a avut premiera pe 3 septembrie. Inițial, emisiunea a fost programată sâmbăta, în prime-time, de la ora 20.00. Joi, Kanal D a anunțat însă că au apărut modificări în grila sa de programe. Ce se întâmplă cu „Tu urmezi!” în perioada ce urmează.

„Tu urmezi!”, cu Dan Negru, la Kanal D. Noul program al difuzărilor

Dan Negru a lansat game show-ul „Tu urmezi!” la începutul lunii septembrie. După ce primele ediții au fost difuzate sâmbăta, de la ora 20.00, Kanal D a făcut o modificare majoră în programul său.

Prin urmare, potrivit unui comunicat al postului, începând din acest weekend, show-ul “Tu urmezi!”, prezentat de Dan Negru, va fi difuzat sâmbăta, dar şi duminica, de la ora 20:00, la Kanal D

Până acum, duminica seara, de la ora 20.00, în grila Kanal D apărea emisiunea „Roata norocului”.

Telespectatorii vor intra în continuare în  lumea întrebărilor care solicită mintea şi pun în valoare spontaneitatea, inteligenţa şi pregătirea concurenţilor aflaţi în platoul emisiunii. Mai mult decât atât, show-ul îi antrenează atât pe concurenţi, cât şi pe cei aflaţi în faţa micilor ecrane să gândească altfel pentru că, în runda finală a jocului, răspunsurile aşteptate la seria de întrebari sunt cele greşite. Concurenţii sunt astfel provocaţi să iasă dintr-un tipar mental – o gimnastica a minţii, care duce la alt nivel concursul.   

Dan-Negru_KanalD-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Cine sunt noii invitați speciali din emisiunea lui Dan Negru

În weekendul acesta, sâmbătă, 24 septembrie, celebritatea invitată în platoul emisiunii va fi Elisabeta Lipă,  canotoarea de aur a României şi presedinte al Federaţiei Române de Canotaj. Apoi, duminică, pe 25 septembrie, este rândul lui Shelly (Andrei Şelaru) să le fie alături concurenţilor. 

Nu pierdeţi, începând din acest weekend, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 20:00, spectacolul minţilor inteligente, la “Tu urmezi!”, un game show pentru întreaga familie, prezentat de Dan Negru, la Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton