Homepage  / Știri

Ce se întâmplă diseară în „Cronica Cârcotaşilor”

Ce se întâmplă diseară în "Cronica Cârcotaşilor"

de Redactia Tvmania

"Cronica Cârcotaşilor" vă aşteaptă, ca în fiecare miercuri seară, la Prima TV. Echipa va face haz de necaz si va încerca să salveze poporul cu umorul. La începutul ediţiei, Mişu Găinuşă îşi face apariţia la braţ cu Bebeluşele Ioana şi Cristina.

Dezbrăcatu’ face o demonstraţie de ciclism şi este gata, gata să intre cu bicicleta într-unul dintre cameramani. Cei doi Cârcotaşi intră apoi în pielea unor agenţi secreţi, cu nume de cod Stejarul şi Tufiş (devenit Bonsai), şi vorbesc despre schimbările de la Guvern.

Avocatul Gelu Mititelu’, specialist în partaje cu fierastrăul, dispariţii de la domiciliu şi apariţii la amantă, are soluţia salvatoare pentru cei care şi-au înmatriculat maşinile în Bulgaria: fie le înscriu în Turcia, fie dau statul în judecată.

Gogu din Paşcani este noul canditat la primăria din… Paşcani, bineînţeles. Pentru că nu este susţinut de niciun partid, Gogu va înfiinţa Partidul Poporului Gogu din Paşcani. Aşadar, votaţi locomotiva!

Bălăcăreala dintre mamă, fiică şi fostul soţ al fiicei, adică trio-ul Mărioara, Oana Zăvoranu şi Pepe continuă, de această dată, cu o poveste.

Felix Motanul, Bote şi Băse, de aceasta dată la pachet cu Ponta, îşi dispută cele trei locuri din “Top Ruşinică”, Anda Adam şi Delia Matache dau “Binterviu”, iar la final cântă Stereosonic.

Aşadar, nu rataţi “Cronica Cârcotaşilor” miercuri, 2 mai, de la ora 20.30, la Prima TV.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton