Homepage  / Nu rata!

Ce se întâmplă diseară în „Furtună pe Bosfor”

Ce se întâmplă diseară în „Furtună pe Bosfor”

de Redactia Tvmania

Serialul “Furtuna pe Bosfor” se întoarce în această seară, de la ora 20.00, la Kanal D, cu episoade noi. În cel de azi, veţi descoperi ce reacţie va avea Cansu când va descoperi adevărată faţă a tatălui său biologic.

Deşi fata insistă să locuiască cu mama sa biologică, Gulseren o refuză temându-se că adolescenta nu se va putea acomoda cu condiţiile umile din mahala. Însă chemarea sângelui este mult mai puternică, iar Cansu reuşeşte să ajungă din nou în braţele mamei sale. În ciuda apropierii vizibile de mama ei, altfel stau lucrurile în privinţa relaţiei cu tatăl său biologic.

Cansu nu-l acceptă pe Ozkan drept tată, în ciuda demersurilor acestuia de a-i câştiga încrederea. Aflând că acesta a intentat un proces pentru obţinerea custodiei, tânăra îi va cere socoteală, spunându-i răspicat că nu îl va considera niciodată tatăl său. Atitudinea rece a lui Cansu îl determină pe Ozkan să recurgă la noi intrigi pentru a-i câştiga admiraţia. Bărbatul pune la cale un plan periculos. Însă fata descoperă adevărul şi totul se răsfrânge asupra tatălui său biologic, care pierde şansa de a-şi câştiga fiica.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton