Homepage  / Seriale / Seriale turceşti

Ce se întâmplă diseară în „Hercai”: Azize Aslanbey (Ayda Aksel) vrea să-și spele păcatele

Ce se întâmplă diseară în „Hercai”: Azize Aslanbey (Ayda Aksel) vrea să-și spele păcatele

de Redactia Tvmania

În această seară, în cel mai nou episod din „Hercai” difuzat de Kanal D, Reyyan și Miran sunt foarte fericiți. După o lungă perioadă în care au fost supuși la tot felul de încercări, cei doi par să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea. 

În episodul din 15 iunie 2021 din serialul turcesc „Hercai”, Reyyan este mai fericită ca oricând văzând că familia îi este aproape, iar Miran îi promite frumoasei sale iubite că totul va fi, de acum încolo, exact așa cum au visat mereu.

Azize, pe numele ei real Ayse, urmărește frumoasele momente trăite de nepotul ei, în secret. Aceasta are o întâlnire cu Nasuh și îi dezvăluie acestuia că va face tot posibilul ca mama tânărului, pe care a privat-o zeci de ani de a-i fi alături fiului ei, Dilsah, va trăi bucuria de a fi împreună cu bărbatul iubit, Hazar. Nasuh se cutremură la gândul că Azize a putut influența, cu bună știință, în mod negativ, viața lui Miran.

La rândul său, Yaren este convinsă că, foarte curând, ea va reuși să îl despartă definitiv pe Miran (rol jucat de Akin Akinözü) de frumoasa lui soție. Tânăra este convinsă că Reyyan va dispărea, pentru totdeauna, din viața bărbatului pe care îl iubește obsesiv, Miran.

Serialul turcesc „Hercai” este difuzat la noi de Kanal D de luni până miercuri, de la 20.00.

Ayda Aksel despre Azize Aslanbey, personajul său din „Hercai”: „La început m-am speriat”

Este una dintre actrițele renumite ale Turciei, dar abia rolul din „Hercai’, serialul turcesc difuzat acum de Kanal D de luni până miercuri, de la 20.00, a făcut-o cunoscută pe Ayda Aksel în afara granițelor țării sale. Iar personajul său a fost de la început o mare provocare profesională.

Azize Aslanbey din „Hercai’, o femeie cu inima împietrită de ură și dorință de răzbunare, care ascunde o mulțime de secrete, este personajul care i-a adus recunoașterea internațională actriței care o interpretează, Ayda Aksel (58 de ani). Pe măsură ce „Hercai’ a cucerit lumea, de la Spania și Israel la țările celor două Americi (urmează să înceapă, din 22 iunie, în SUA, la Telemundo, sub numele „Hercai: Amor y venganza’), tot mai mulți telespectatori au devenit curioși în legătură cu actrița și personajul pe care îl interpretează cu atâta talent.

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Ayda Aksel (@aydaaksel)

Într-un interviu pentru Dizi TV, în primăvara lui 2019 („Hercai’ a fost lansat în Turcia în martie 2019), însăși Ayda Aksel vorbea astfel despre reacția trecătorilor din Midyat, oraș din estul Turciei, unde au avut loc filmările:

„Când merg pe stradă, am parte de reacții ciudate. Pe de o parte, oamenii o urăsc pe Azize, e clar că îi face să se simtă inconfortabil. Pe de altă parte, o respectă pe Azize pentru că e așa o femeie puternică’, povestea Ayda Aksel, care a mai adăugat că a fost teribil de speriată când i-a fost oferit rolul, mai ales că venea după ce în serialul anterior, „Gülperi’, difuzat și la noi, avusese rol de femeie bogată și elegantă de oraș:

„La început mi-am speriat. Mi-a fost foarte teamă să trec de la rolul de doamnă de oraș la cel al unei femei din Mardin, să vorbesc așa cum vorbește ea. Dar am început să mă obișnuiesc. O ador pe Azize, ador să o joc. În mod evident, e total opusă mie, e atât de dură, de răzbunătoare, de plină de ură. Dar îmi place foarte mult să o interpretez. Cred că este un personaj foarte bine scris’, a mai spus actrița Ayda Aksel.

 

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton