Homepage  / Știri

Ce se întâmplă diseară în “Las Fierbinţi”

Ce se întâmplă diseară în “Las Fierbinţi”

de Redactia Tvmania

Diseară, în cele două episoade din "Las Fierbinţi" pe care Pro TV le difuzează începând cu ora 20.30, Fierbinţiul este dat pe ste cap la aflarea veştii că Aspirina (Mirela Oprişor) a rămas însărcinată.

Deși totul este un plan bine pus la cale de Bobiță (Mihai Bobonete), toți fierbinţenii care i-au călcat pragul casei roșcatei încep să se agite pentru a află adevărul.

Supărată că în ultima vreme are parte de prea multă linişte, Aspirina (Mirela Oprişor) se plânge lui Bobiță (Mihai Bobonete) că „€œafacerea” nu prea mai merge și că, în curând, o să ajungă la stadiul „plăteşti una, primești două”. Numai că simpaticul cârciumar simte că în toată povestea asta e rost de ceva profit, așa că îi propune Aspirinei să îl lase pe el să rezolve problemele, să facă un plan de afaceri care o va umple de bani, evident dacă vor împarți frățește profitul.

Bobiță răspândește în tot satul zvonul că Aspirina este însărcinată și că are de gând să facă un test ADN pentru a afla cine e tatăl, mizând pe faptul că toți cei care au vizitat-o se vor speria. Ajunge chiar să îl facă pe primarul Vasile (Gheorghe Ifrim) să creadă că el este tatăl copilului și că dacă nu îl va recunoaște, Aspirina (Mirela Oprișor) are de gând să facă scandal și să îl supună unui test în urmă căruia va apărea€ chiar poza tatălui.

Cum se va termina întreagă poveste, ce răsturnări de situație aduce acest plan al lui Bobiță (Mihai Bobonete) și al Aspirinei (Mirela Oprișor) și, mai ales, dacă tărășenia celor doi va avea succes și îi va umple de bani, veţi afla diseară, de la 20.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton