Homepage  / Știri

Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Jocuri de celebritate”

Ce se întâmplă diseară în „Las Fierbinți”, „Atletico Textila” și „Jocuri de celebritate”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la 20:30, sezonul cu numărul 10 al serialului „Las Fierbinți” continuă cu noi peripeții. Astfel, potrivit unui comunicat Pro TV, Dorel (Mihai Rait Dragomir, foto) descoperă, în urma unor investigații ORL, că are nas de... câine, cu ajutorul căruia le va demonstra consătenilor abilitățile sale de a amușina bani sau obiecte pierdute. Mai mult decât atât, simțul dezvoltat al mirosului îl va lansa în afaceri, Dorel luând decizia de a lansa un parfum care-i poartă semnătura.

dorel

În același episod, Celentano (Adrian Văncică) ia din nou decizia de a părăsi Fierbințiul, din cauză că s-a săturat de tot ce se întâmplă în viața sa. Mai exact, demonii care-l macină pe interior și luptele interioare pricinuite de povara talentului îl călăuzesc spre un destin mai bun.

Imediat după „Las Fierbinți”, de la 21:30, „Atletico Textila” continuă seara comediei! Antrenorul Traian (Angel Popescu) va lua taurul de coarne și va încerca să găsească o nouă tactică de a câștiga meciurile de fotbal. Acesta îi va lua pe băieți la un antrenament de fotbal serios, în care vor învăța simulări și trucuri actoricești. Pentru a desemna cel mai bun jucător care va simula în meciul următor, Traian va organiza un concurs cu juriu, dar și cu note.

De la ora 22:30, o nouă ediție„ Jocuri de celebritate” este pregătită să încheie seara. Invitați sunt, printre alții, așa cum TVmania a scris pe larg AICI, Andra și Cătălin Măruță.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton