Homepage  / Seriale / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în episoadele de diseară din „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”

Ce se întâmplă în episoadele de diseară din „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”

de Redactia Tvmania

În această seară, telespectorii au parte de comedie cu două dintre serialele nominalizate în acest an la Premiile TVmania, „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”. Multe întâmplări haioase, platforme electorale și schimbări în vestimentația masculină vor fi principalele preocupări ale personajelor din cele două seriale. De la 22.00, este programat meciul FC Zurich – Steaua.

las-fierbinti

De la 20:00, în „Las Fierbinți”, Dalida are parte de o vizită surpriză, iar din discuțiile despre dorința de a se mărita reies și sfaturi practice despre strategia perfectă pentru a-și găsi bărbat. Gianina are un talent ascuns și vrea să participe la un concurs, pentru a revoluționa moda masculină. Puși pe făcut bani rapid, Giani și Bobiță, nu stau mult pe gânduri și îi fură ideea pentru a câștiga cei 5.000 de euro puși la bătaie. Ardiles se face cu mașină nouă – cadoul de la soartă găsit chiar în fața primăriei. Celentano s-a apucat de o lucrare de mare amploare la secția de poliție și e determinat să îi schimbe feng-shui-ul ca să mai doarmă puțin în post, iar când sună telefonul își pune uniforma lui Robi pentru interesul patriei.

atletico-textila-2

În „Atletico Textila”, de la 21:00, e mare meeting electoral! Raluca și Nea Gică și-au pregătit planul pentru partidele lor contracandidate: Femeile Salvează Națiunea și Partidul Oamenilor Nevinovați și Închiși pe Nedrept. E luptă mare între ei pentru a cuceri alegătorii, iar pomana electorală e multă, grea și scumpă.

Leonard aduce o gâscă de la el de la țară, iar colegii lui o văd deja la grătar. Vlăduț încearcă să își învingă fobia de gâște și intră în cușcă cu dușmanul pentru a se împrieteni. Totul se transformă într-o luptă corp la corp și se încheie, bineînțeles, cu o cină în stilul „Atletico Textila”.

fc-zurich-steaua

Nu uitați că, în această seară, de la 22:00, intră pe gazon FC Zurich – Steaua, în grupele Europa League. Meciul este transmis de Pro TV și Dolce Sport 1.

Steaua își joacă la Zurich ultima șansă pentru calificarea în primăvara europeană și are nevoie de o primă victorie în grupele Europa League. În meciul tur, disputat la București cu două săptămâni în urmă, Steaua a ratat victoria, încasând un gol în minutul 86.

De-a lungul istoriei sale, Steaua a mai jucat 11 meciuri împotriva unor echipe din Elveția, dar nu a câștigat niciodată în deplasare. FC Zurich nu are experiența europeană a Stelei, dar a câștigat 12 titluri în Elveția. Chiar dacă acum evoluează în liga secundă, participă în Europa League după ce a câștigat Cupa Elveției sezonul trecut și este ca și promovată în prima divizie din Elveția.

În meciul de astăzi, de la ora 22:00, antrenorul Laurențiu Reghecampf nu-i va putea folosi pe Enache (suspendat), Tănase și Ovidiu Popescu (accidentați), dar va alinia o echipă cât de ofensivă posibil pentru a obține victoria.

 

Votează şi TVmania te premiază!

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și:

1. Un nou personaj apare în „Las Fierbinți”

2. FOTO. Pro TV anunță o emisiune nouă, „Super Speed”

3. Știrile Pro TV încep cu o oră mai devreme

4. Pro TV difuzează două ediții din „Supraviețuitorul” săptămâna aceasta

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton