Homepage  / Seriale

Ce se întâmplă în noile episoade „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”

Ce se întâmplă în noile episoade „Las Fierbinți” și „Atletico Textila”

de Redactia Tvmania

În această seară, de la ora 20:30, la Pro TV este programată continuarea primului episod al sezonului 10 „Las Fierbinți”, precum și un nou episod din „Atletico Textila”.

vasile-robi

În episodul de astăzi, Celentano continuă să-și surprindă prietenii. Simpaticul personaj își continuă aventura în lumea fascinantă a cărților. Aceasta va fi întreruptă, totuși, pentru a îi ajuta pe Bobiță și Giani să pornească în căutarea aurului ascuns în codrii din proximitatea liniștitului Fierbinți.

În același episod, Robi va ajunge pe culmile disperării în momentul în care Lia, mătușa primarului Vasile, va încerca să-l vopsească în verde. În ciuda tuturor eforturilor sale, șeful de post va sfârși pictat și costumat în Fiona, un îndrăgit personaj de animație.

vladut

Imediat după „Las Fierbinți”, serialul „Atletico Textila” vine cu un nou episod, plin de aventuri savuroase ale celei mai simpatice echipe de fotbal din România.

Vlăduț are o revelație, dându-și seama că nu are nevoie nici de facultate, nici de fotbal și nici de socializarea cu băieții de la bar, campionatele de fotbal online fiind mult mai importante. În urma unui conflict cu Pușa, acesta va lua decizia de a pleca de acasă. Când credea că nu are unde să se ducă, Vlăduț găsește salvarea în persoana coechipierului Ahmed, care-l va găzdui într-o superbă vilă cu piscină.

Cum se va termina aventura lui Vlăduț în escapada lui de acasă, dar și cum va reacționa echipa când va afla de locația de lux în care stă temporar veți afla diseară, de la 21.30.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton