Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă diseară în “Pariu cu viaţa”

Ce se întâmplă diseară în “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În episodul de astăzi din “Pariu cu viaţa”, difuzat de la 21.30, la Pro TV, membrii LaLa Band înţeleg că regretele nu pot schimba trecutul.

Evenimentul nefericit prin care au trecut îi determină pe tinerii din LaLa Band să conştientizeze că vor deveni cu adevărat maturi numai atunci când vor învăţa să-şi preţuiască viaţa şi prietenii.

Vlad se simte vinovat de moartea prietenului său. Crede că a reacţionat greşit atunci când Răzvan i-a cerut ajutorul, dar Anca îi este alături şi îl susţine moral:

“Episodul anterior a fost o lecţie de viaţă despre ignoranţa şi despre cum unii oameni evită să vorbească ajungând în momente de cumpănă şi despre cum o reacţie greşită poate crea sechele”, spune Vlad Gherman.

La rugăminţile Marei, Anca se întoarce acasă, însă relaţia dintre mamă şi fiică este tensionată:

“Pentru Anca, întoarcerea acasă e foarte dificilă pentru că ştie că Vlad suferă după moartea lui Razvan şi ea a fost obligată să-l lase singur, dar o să înţeleagă că decizia Marei este cea corectă”, spune Cristina Ciobănaşu.

Adela Popescu a povestit că, în acest episod, personajul ei (Raluca, n.r.) va sta de vorbă cu membrii trupei LaLa Band şi îi va ajuta să înţeleagă cât de importantă e comunicarea. Şi pe Raluca „o afectează foarte mult pierderea lui Răzvan”, a mărturisit Adela.

Sara nu-şi mai doreşte să locuiască în casa LaLa

Sara simte că acolo nu-şi mai găseşte locul, astfel că alege să înfrunte viaţa pe străzi, trăind într-o casă părăsită alături de alţi oameni ai străzii.

Tot în episodul de azi, LaLa Band realizează o şedinţă foto pentru coperta de album a trupei. Atmosfera e însă tensionată din cauza fotografului. Tina creează conflicte între membrii trupei, în special între Ioana (Alina Eremia) şi Andrei (Dorian Popa).

[imagebrowser id=1266]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton