Homepage  / Articole

FOTO: Ce se întâmplă diseară în „Pariu cu viaţa”

FOTO: Ce se întâmplă diseară în „Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

Membrii Lala Band susţin un nou show în cadrul serialului “Pariu cu viaţa”, de această dată la Sighişoara, ce va fi difuzat luni, 5 noiembrie, de la 20:30 la Pro TV. Veţi urmări secvenţe inedite filmate în orasul medieval, imagini de la concert, unde trupa a adunat mii de fani, dar şi momente emoţionante din culise.

După concert, tinerii din LaLa Band vor merge la o cină festivă. Petrecerea le este întreruptă de acordurile unei chitare. Ei constată că piesa “Si tu n’existais pas” este cântată de unul dintre fanii lor… Dragoslav (Gheorghe Visu), care le împărtaşeşte un secret din trecutul său.

“Pe străduţele oraşului Sighişoara, Ioana a cântat Heavy on My Heart (Anastacia) , era singură şi îşi putea exterioriza sentimentele legate de plecarea lui Andrei. A fost o filmare plină de emoţie”, spune Alina.

“Am filmat o săptămână de dimineaţa până seara. Practic, o săptămână am fost alături de Lala Nation din Sighişoara. 🙂 Cred că cea mai matinală secvenţă a fost în a doua zi când am filmat în faţa Primăriei la 8 dimineaţa şi pregătirile au început de la ora 7:00, asta însemnând că noi ne-am trezit de pe la 6:30”, povesteşte Bubu.

În timp ce se plimbă pe străduţele din Sighişoara, Anca şi Vlad întâlnesc un băieţel a cărei poveste nu numai că îi va emoţiona, dar le va da şi o lecţie de viaţă: “În primul rând am fost impresionaţi că pe băieţel îl chema Vlăduţ. Vlăduţ din Sighişoara era atât de scump… “Pistruiatul” din zilele noastre. Ne-a impresionat pe amândoi. Îl cunoaştem când avem probleme şi nu ne purtăm tocmai frumos cu el, un copil care cerşeşte. Apoi cântam o piesă la care ţinem foarte mult, noi doi, Liviu şi Bubu, cu care suntem foarte buni prieteni. E vorba de “She Will Be Loved” – Maroon 5, 2 chitări, un shaker şi 4 voci. Iubim piesa asta. Strângem bani pentru Vlăduţ şi secvenţa în care Vlad îi dă banii lui Vlădutz este foarte emoţionantă”, dezvăluie Vlad.

[imagebrowser id=1002]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton