Homepage  / Știri / Televiziune

Ce se întâmplă diseară în „Spitalul de demenţă”

Ce se întâmplă diseară în „Spitalul de demenţă”

de Redactia Tvmania

Diseară, de la 21:30, în cel de-al şaselea episod al serialului "Spitalul de demenţă", Claudiu Maier este supus unei intervenţii chirurgicale fără să fie anesteziat.

Călin Ciupercă (Claudiu Maier) intră cu maşina într-un pom şi ajunge direct la urgenţă, în „Spitalul de demenţă”. Necazurile încep abia acum cu adevărat pentru medic, pentru că are nevoie de o intervenţie chirurgicală, dar în spital nu mai există anestezic.

Asistenta Coca Smârdan (Aniela Petreanu) este trimisă numaidecât de doctorul Tănase (Gicu Andreescu) să cumpere anestezic, după ce cadrele medicale fac chetă. Cum însă se strâng doar doi lei, Coca se întoarce de la farmacie cu trei picături de anestezic.

În tot acest timp, Vica (Lia Sinchevici) este cât pe ce să se întoarcă la Chişinău. Nu de bunăvoie, ci obligată de Dima (Silviu Dudescu), un fost iubit al ei, care vine să o ia pe sus, la propriu. Vica este salvată din mâinile moldoveanului chiar de colegul ei de apartament, Florin. (Cosmin Natanticu). Fizicul impresionant al lui Dima stârneşte directoarei Luminiţa Sfârlă tot interesul, iar aceasta nu stă pe gânduri şi îi face avansuri.

[imagebrowser id=1235]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton