Homepage  / Știri / Televiziune

Ce se întâmplă în această seară la „MasterChef”

Ce se întâmplă în această seară la "MasterChef"

de Redactia Tvmania

Diseară, concurenţii “MasterChef” au parte de invitaţi în bucătărie. Andreea Moldovan, Sidia Sissoko şi Bogdan Alexandrescu, foşti participanţi la primul sezon al show-ului de la Pro TV vin în bucătăria “MasterChef” pentru o demonstraţie de măiestrie.

Cei rămaşi în cursa pentru marele titlu vor avea ocazia să stea de vorbă cu cei care au arătat că sunt demni de şorţul “MasterChef”, să îi urmărească în acţiune, să fure secrete, dar şi să reproducă preparatele pe care cei trei le vor prezenta.

După ce s-au remarcat în primul sezon al show-ului, Andreea, Sissoko şi Dexter, cum a fost poreclit, şi-au continuat visul de a găti. Împreună cu Alexandru Petricean, Bogdan şi-a făcut ucenicia sub aripa lui Florin Dumitrescu, după care cei doi au semnat meniul unui restaurant, Andreea s-a dedicat proiectelor culinare sofisticate şi consultanţei în domeniu, în vreme de Sissoko şi-a luat diploma de chef bucătar.

“Revederea cu MasterChef e cel puţin emoţionantă, pentru că ţi se trezesc o grămadă de amintiri”, a mărturisit Dexter.

“Nimic nu se compară cu ce se întâmplă aici, e magie, e plin de energie”, a spus şi Andreea despre revenirea în platou.

“De un an şi ceva sunt într-un vis plăcut”, a completat şi Sissoko.

Fiecare dintre cei trei invitaţi ai juraţilor va pregăti trei preparate diferite, pe care concurenţii trebuie să le reproducă într-un timp limitat.

[imagebrowser id=1283]

Testul sub presiune va aduce noi eliminari

După ce în ediţia de săptămâna trecută la finalul probei cu carnea de porc Mihai, Ioana, Nicuşor, Rareş, Nini, Ana şi  Maria Pop şi-au auzit numele strigate, acum ei se vor pregăti pentru Testul sub presiune, care va veni cu surprize nebănuite. Iar proba îi deplasare îi va găsi pe concurenţi împărtiţi, ca de obicei, în două echipe – roşie şi albastră – şi cu o misiune dificilă: să gătească în aer liber pentru vânătorii de munte.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton