Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Ce se întâmplă în această seară la „MasterChef” și de la ce oră începe emisiunea

Ce se întâmplă în această seară la „MasterChef” și de la ce oră începe emisiunea

de Redactia Tvmania

În această seară, provocarea cavalerilor ridică noi mize în competiția „MasterChef”. Așa cum v-am anunțat deja, emisiunea nu va mai fi difuzată și lunea de Pro TV, iar în seara asta va începe de la ora 22.15.

La „MasterChef”, drumul de la amator la profesionist este presărat cu multă aventură, iar ediția de astăzi îi va purta pe telespectatori într-un decor medieval demn de adevărați cavaleri, domni și domnițe. În această seară, MasterChef a pregătit o serie de noi provocări pentru cei 22 de concurenți rămași în competiție!

Prima probă, cutia misterelor, le va pune concurenților cele trei simțuri esențiale în gastronomie la încercare: pipăitul, mirosul și gustul. Totul se va desfășura contra timp, iar capacitățile concurenților de recunoaștere vor fi răsplătite generos.

Cetatea medievală din Alba Iulia va deveni un loc important pentru concurenții MasterChef, unde vor avea de gătit pe echipe un meniu medieval complet, pentru 200 de persoane. Soldații romani și daci își vor ridica armele și le vor face o demonstrație de luptă înainte de masă. Miza acestei probe este foarte mare, deoarece drumul unuia dintre concurenți se va opri acolo, fără a se mai întoarce în bucătăria MasterChef.

Cum se vor descurca concurenții într-o nouă probă pe echipe, vor mai fi nevoiți cei trei jurați să intervină pentru a duce proba la bun sfârșit, dar și cine vor fi concurenții care nu vor reuși să rămână în cursa pentru marele premiu de 50.000 de euro, rămâne de văzut la Pro TV, de la 22:15.

Citește și: Modificări la Pro TV: „Masterchef” va fi difuzat doar marţea, după 22.00!

Cine sunt cei 24 de concurenți „MasterChef”

„MasterChef” în cifre. Ce spun jurații despre noul sezon al emisiunii culinare de la ProTV

Noile sezoane „MasterChef” și „Chefi la cuțite” încep în aceeași zi, la aceeași oră

Răzvan Exarhu, Samuel Le Torriellec și Liviu Popescu se pregătesc de noul sezon „MasterChef”

„MasterChef”, show-ul culinar de la Pro TV, are un nou juriu

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton