Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în episodul de azi din „Pariu cu viaţa”

Ce se întâmplă în episodul de azi din "Pariu cu viaţa"

de Redactia Tvmania

Episodul de astăzi din "Pariu cu viaţa" se anunţă a fi plin de peripeţii. De la inundaţii neaşteptate în casă, la certuri şi despărţiri, şi de la intrigi perverse, la declaraţii de dragoste ca în poveşti este un singur pas. Protagoniştii serialului de la Pro TV trăiesc aceste evenimente la intensitate maximă.

După ce se întorc din vacanţa de la Susai, Anca şi Vlad au parte de o surpriză neplăcută: găsesc apartamentul sub apă. După mai multe încercări de a repara stricăciunile, cei doi cer ajutorul unui instalator „specialist”. Greutăţile vieţii le afectează relaţia Ancăi şi lui Vlad, moment redat pe versurile piesei „I Would Do Anything for Love”.

Atunci când Ioana se hotărăşte să îi mai dea o şansă lui Andrei, Tina o minte că are o relaţie cu el.

„Ioana este foarte afectată de idila dintre Andrei şi Tina, spune că ea a crezut că el s-a schimbat şi regretă faptul că a plecat. În schimb, el greşeşte din nou şi complică şi mai mult situaţia”, a povestit Alina Eremia.

În acelaşi timp, Liviu îi face o declaraţie de dragoste inedită Ioanei, cu mesaje pe bileţele şi lumânări, pe versurile piesei „Only You”.

„Liviu o iubeşte pe Ioana şi încearcă să-i demonstreze acest lucru. De data asta, s-a gândit să organizeze ceva mai special. Îi pregăteşte o surpriză în locul unde s-au cunoscut prima dată”, a spus Liviu Teodorescu.

„Ioana are mintea în două părţi. O parte se gândeşte la cel care i-a fost alături la greu şi a fost un sprijin pentru ea, iar cealaltă, la persoana pe care o iubeşte şi cu care a trăit momente greu de uitat, aşa că imaginaţia îi joacă feste”, a mai povestit Alina Eremia.

Tănţica află că trebuie să evacueze casa în care locuieşte şi cea mai bună soluţie pe care o găseşte este să intre în greva foamei.

„Terenul a fost revendicat şi se vede nevoită să părăsească locuinţa, numai că nu are unde să meargă. Soluţia pe care o găseşte Tănţica este să se lege de „stâlpul casei” şi să facă greva foamei, asta până când este tentată de fiul ei cu o shaorma”, a spus Elvira Deatcu.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton