Homepage  / Seriale româneşti

Ce se întâmplă în episodul de azi din “Pariu cu viaţa”

Ce se întâmplă în episodul de azi din “Pariu cu viaţa”

de Redactia Tvmania

În penultimul episod din “Pariu cu viaţa”, difuzat diseară de Pro TV , pentru tinerii din LaLa Band este timpul marilor decizii.

Vlad vrea să renunţe la muzică şi să înceapă o nouă etapă a vieţii, însă Anca îl încurajează să nu-şi abandoneze marea pasiune. Tot atunci, Anca, Vlad, Ioana şi Andrei fac tot posibilul să o ajute pe Mara să iasă din impasul financiar în care se află.

Din cauza intrigilor Tinei, relaţia dintre Ioana, Andrei şi Liviu este tensionată. Liviu şi Andrei se iau la bătaie, iar din cauza atmosferei încărcate Ioana leşină şi ajunge la spital.

Monica îi ascunde adevărul lui Dima despre ce s-a întâmplat cât timp a fost sechestrată, ceea ce le destabilizează relaţia: “Trauma prin care trece Monica lasă urme adânci. Are nevoie de timp să poata depăşi aceste momente grele. Vrea să fie singură şi nu crede că cineva o poate ajuta, nici măcar Dima, căruia îi ascunde cele întâmplate vrând să îl protejeze”, spune Alexia.

Se naşte o nouă poveste de dragoste!

Dupa dispariţia lui Robert, Tudor este numit noul director al Colegiului de Arte: “Tudor are anumite temeri pentru că totuşi saltul de la profesor de sport la director al liceului este destul de mare, dar în acelasi timp o provocare”, mărturiseşte Radu Vâlcan.

Ioana şi Sara interpretează în duet piesa “Believe Again”, un moment muzical cu un mesaj plin de speranţă, iar în trupa LaLa Band se naşte o nouă poveste de dragoste. Cine formează noul cuplu, veţi afla urmărind un nou episod din “Pariu cu viaţa”, difuzat la Pro TV de la ora 21.30.

[imagebrowser id=1292]

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton