Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce se întâmplă în viața lui Ștefan Ciuculescu după eliminarea de la „Survivor România”: „A fost un șoc foarte mare”

Ce se întâmplă în viața lui Ștefan Ciuculescu după eliminarea de la „Survivor România”: „A fost un șoc foarte mare”
5

de Redactia Tvmania

Ștefan Ciuculescu a părăsit competiția „Survivor România” cu puțin timp înainte de a se anunța etapele individuale ale competiției. Chiar și așa, Faimosul s-a întors cu bucurie alături de cei dragi. 

Experiența „Survivor România” i-a schimbat lui Ștefan Ciuculescu radical perspectiva asupra vieții. În cadrul unui interviu acordat site-ului kanald.ro, Faimosul a mărturisit că impactul vieții din jungla Republicii Dominicane a fost unul neașteptat: 

„Adaptarea în natură, dormitul sub cerul liber, lipsa mijloacelor de igienă…A fost un șoc foarte mare să dorm pe o placă de lemn, doar cu două paturi și ghiozdanul pe post de pernă, să îmi spăl rufele doar cu apa de mare și să le usuc la soare. M-a dus cu gândul în timp și mă întrebam cum au trăit oamenii acum sute sau poate mii de ani”, a declarat Ștefan Ciuculescu pentru kanald.ro

Privind partea plină a paharului se pare că Ștefan nu a regretat eliminarea de competiție. Primul lucru pe care l-a făcut, la fel ca și colegii care au plecat înaintea sa din junglă a fost să mănânce: 

„A doua zi după ce am ajuns în țară am făcut un grătar cu prietenii, pentru că îmi era un dor de pastramă…”, a mai spus Faimosul pentru sursa citată. 

Stefan Ciuculescu Survivor RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Ștefan Ciuculescu, probleme amoroase înainte de plecarea la „Survivor România”

În momentul în care a părăsit România pentru a pleca în jungla Dominicană, Ștefan Ciuculescu a plecat supărat pe partenera sa de viață. Iată că trecerea timpului și-a spus cuvântul și, odată cu revenirea acasă de la „Survivor România”, Faimosul a dezvăluit ce se întâmplă acum cu iubita sa:

„Am plecat cu un semn de întrebare în Republica Dominicană și m-am întors cu un mare semn al exclamării în ceea ce o privește. Pot să spun că o iubesc, mi-a fost alături în toată această perioadă în care eu eram acolo și nu știam ce se întâmplă acasă. Când am ieșit am vorbit foarte mult, câteva zile doar despre experiența mea la Survivor, despre ce am simțit. Mi-a fost foarte dor de ea, de persoanele dragi, de familie, prieteni. Toți oamenii pe care i-am avut în jurul meu intr-o perioada in care nu-mi dadeam seama, mi-au lipsit doua luni si jumatate”, a mai declarat Ștefan Ciculescu pentru kanald.ro.

Articol scris de Alina Stoicescu
Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton