Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce se întâmplă între Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la „Survivor România”, după câteva zile de relație. „Nu-mi dă atenție!”

Ce se întâmplă între Andrei Dascălu și Roxana Ghiță de la „Survivor România”, după câteva zile de relație. „Nu-mi dă atenție!”
7

de Redactia Tvmania

Andrei Dascălu și Roxana Ghiță s-au apropiat în timpul „Survivor România”. În Republica Dominicană s-au sărutat pentru prima oară, iar după competiție au decis să formeze un cuplu. Cu toate acestea, după numai câteva zile de relație, finalistul show-ului de la Kanal D a anunțat că nu știe ce se întâmplă între el și Războinică. Aceasta nu-i mai răspunde la mesaje, scrie libertatea.ro.

„Multă lume întreabă: Ești împreună cu Roxana? Și nu știu ce să răspund, ori da, ori nu, pentru că nu știu. Nu suntem nici prieteni, dar nu suntem nici într-o relație. Suntem undeva la mijloc. De aia nu pot să răspund oamenilor de acasă dacă sunt cu ea sau nu. Exact, exact, nu știu. Trebuie să stau să vorbesc cu ea să lămurim, să vedem ce se întâmplă.

Am fost sau suntem la început de relație. Faza e că ne înțelegeam mai bine înainte decât acum. Nu mai este aceeași conexiune cum era înainte de relație.

Plus că nu am mai păstrat așa de mult legătura și nu știu ce se întâmplă”, a spus Andrei la Știrile Kanal D, conform wowbiz.ro.

Sportivul a mărturisit că Roxana nu-i răspunde la mesaje, iar dacă nu are de gând să vorbească cu el cât mai curând, acesta își va îndrepta atenția spre o altă tânără.

„I-am dat mesaj, nu răspunde, nu știu ce se întâmplă, aștept în continuare pentru că așa sunt eu bun, cuminte și-mi place să aștept, dar n-o să mai aștept mult.

Ar trebui să răspundă la mesaje că dacă nu o s-o caut pe alta. Vreau gagică. Și dacă ea nu-mi dă atenție, o să caut pe alta până la urmă”, a mai declarat finalistul „Survivor România” 2021.

andrei dascalu si roxana ghita, survivor romania 2021, formeaza un cupluIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sursa foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton