Homepage  / Vedete româneşti

Ce se întâmplă între Sebastian Chitoșcă de la Survivor și soția lui: „Am fost violent cu ea”

Ce se întâmplă între Sebastian Chitoșcă de la Survivor și soția lui: „Am fost violent cu ea”
7

de Roxana Mirea,

În ultima perioadă, s-a speculat faptul că Sebastian Chitoșcă, fost concurent de la Survivor, și soția lui, Alexandra, vor divorța. Recent, acesta a vorbit despre ce se întâmplă între el și soția lui. Fostul Faimos a recunoscut că relația lui cu Alexandra s-a răcit după ce el s-a întors de la Survivor. Pe de altă parte, el a mărturisit că a și lovit-o pe soția lui cu mai mulți ani în urmă.

În repetate rânduri la Survivor, Sebastian Chitoșcă și-a exprimat dorul față de soția lui și mereu a ținut să specifice că o iubește din tot sufletul. În utlima perioadă, au apărut zvonuri referitoare la faptul că fostul Faimos și Alexandra s-au despărțit. Sebastian Chitoșcă a vorbit despre ce s-a întâmplat între el și soția lui după ce s-a întors de la Survivor. Acesta a amintit și de episodul în care a încălcat regulamentul și i-a trimis Alexandrei un mesaj, episod în urma căruia a riscat o amendă de 100.000 euro.

Soția mea a suferit foarte mult, plângea în fiecare seară. Am aflat asta când am ajuns acasă. A suferit mai ales după ce a fost amenințată că voi fi penalizat cu 100.000 euro. Am făcut o greșeală acolo. Am scăpat odată la un Reward, pe o plajă, și când nu a fost atentă producția 20 de secunde am pus mâna pe un telefon și i-am dat mesaj: «Sunt bine, te iubesc mult, sunt aici doar pentru bani». S-a aflat, am fost văzut și am fost amenințat. Asta spunea regulamentul, clauza dacă îl încalci era de 100.000 euro”, a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor, pentru GSP Live.

Ce se întâmplă între Sebastian Chitoșcă de la Survivor și soția lui

„Le-am spus: «Vreți să mă concesionați pe 100 de ani sau pe vreo două vieți, ca să vă dau banii ăștia?» Ea, singură, naivă, s-a speriat, și de atunci s-a schimbat ceva în ea. A început să nu se mai uite la emisiune, prinsese ură față de ce s-a întâmplat. Nici eu nu puteau spune altceva, nu-i condamn pe cei de la emisiune. Oamenii au spus ce am semnat eu.

De atunci s-a închis în ea, stătea singură, nu mai trecea nici pe la mama. A început să fumeze, ceea ce pe mine m-a deranjat. Am discutat, am iertat-o. Aparent am fost mințit că se lasă de fumat. Nu s-a lăsat, fuma pe ascuns, și de atunci au plecat discuțiile de neîncredere. Noi nu ne mințeam, nu ne ascundeam unul de altul.

Am început și eu să o controlez, pe Instagram, să văd istoricul din ultimele 6 luni. O deranja pentru că ea nu a făcut nimic, iar eu nu aveam încredere. O deranja foarte tare. Eu aveam Instagramul ei pe telefonul meu, ea pe al meu, transparență totală”, a mai povestit Sebastian Chitoșcă, fost cocurent de la Survivor, despre ce s-a întâmplat între el și soția lui.

s1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Relația dintre Sebastian Chitoșcă și soția lui s-a răcit după Survivor

În momentul de față, situația dintre Sebastian Chitoșcă, fost concurent de la Survivor, și soția lui nu este chiar roz. Cei doi sunt separați, dar Faimosul speră că situația se va rezolva. Acesta a mărturisit că încă așteaptă un semn de la soția lui, pe care nu l-a mai primit de o săptămână.

„Condițiile erau foarte dure. Prin martie am avut un vis: ajunsesem acasă și soția mea nu mai avea sentimente pentru mine. Eu și soția mea suntem foarte bine conectați, n-am lipsit niciodată de acasă în toată perioada asta de aproape 8 ani. O respect și o iubesc foarte mult și acum, încă aștept un semn de la ea, pentru că nu-l am de o săptămână. Când am visat acel lucru, am mers la producție și le-am zis că vreau să merg acasă. Am început să plâng. Apoi am ajuns acasă și am observat răceala dintre noi.

Era o răceală inconștientă din partea mea, îmi spunea că o neglijez. Și-a dat seama, probabil, că eu poate nu sunt ceea ce-și dorește în tot restul vieții, chiar dacă am încercat să mă schimb, nu mai petrec la fel de mult timp la calculator. Era too late (prea târziu, n.r.). Dacă ea nu-și mai dorește, eu nu am ce face”, a mai declarat Sebastian Chitoșcă, fost concurent Survivor România, emisiune fiuzată de Kanal D.

Sebastian Chitoșcă: „O vedeam afectată”

Sebastian Chitoșcă de la Survivor a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a o convinge pe soția lui să revină la sentimente mai bune. Acesta a și sunat-o pe mama Alexandrei, care i-a spus că el și Alexandra vor mai vorbi doar la divorț.

„Eu îmi cerusem iertare 3-4 săptămâni de la ea, zilnic, pentru tot ce am greșit. O vedeam afectată. Nu s-a putut. Am sunat-o pe mama ei, care îmi vorbea răstit. Mi-a zis direct: «divorț, veți vorbi la divorț». Soția mea nu mi-a spus asta. Am lăsat-o în pace. Lucrurile astea se întâmplau duminică dimineața, în urmă cu o săptămână.

Am venit cu mașina fără tricou pe mine, conduceam cu o bluză, eram destrămat. Am plâns tot drumul, mergeam și aveam tot felul de gânduri. Speranța că se va întoarce m-a făcut să nu iau decizii proaste. Fiind la volan, ai tot felul de gânduri. La un moment dat, nici nu mai vedeam drumul. Prietenii noștri apropiați sunt șocați”, mai spune Sebastian.

Sebastian Chitoșcă și-a lovit soția

Pe de altă parte, Sebastian Chitoșcă, fost concurent de la Survivor, a povestit un episod de violență domestică dintre el și Alexandra. Acesta a recunoscut că a lovit-o, iar ea a depus plângere la Poliție. El nu s-a mai putut apropia de domiciliu timp de 10 zile. Motivul pentru care Sebastian spune că și-a lovit soția este reprezentat de gelozie.

Am fost violent cu ea, da. Dar nu foarte violent. Certuri, ridicări de ton. Am lovit-o, cu foarte mulți ani în urmă, când eram copii. I-am dat o palmă. Eram copii, la început, gelozii, tâmpenii. Ea, spunând chestia asta oamenilor de acolo, poliției, am primit restricție să nu mă apropii de casa mea pentru 10 zile”, a mai spus Sebastian Chitoșcă, de la Survivor.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton