Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce secret ascunde Alina Sorescu. Apropiații au dezvăluit de ce s-a temut inițial să divorțeze de Alexandru Ciucu

Ce secret ascunde Alina Sorescu. Apropiații au dezvăluit de ce s-a temut inițial să divorțeze de Alexandru Ciucu

de Andra Stana,

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au despărțit și se află în plin proces de divorț. Cea care a depus actele de divorț a fost artista, în timp ce designerul a solicitat de curând o ordonanță președințială pentru ca domiciliul copiilor să rămână la el. Când s-a destrămat, de fapt, povestea de iubire dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu.

Care este motivul pentru care Alina Sorescu a depus actele de divorț

Mariajul aparent fericit dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu ar fi scârțâit, de fapt, de ani buni. Cu toate că pozau în familia perfectă, dar cei doi nu s-ar mai fi înțeles bine încă de când s-a născut fiica lor cea mică, adică de prin 2017, scrie playtech.ro.

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mică. De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor.”, a spus o sursă din anturajul vedetei.

Alina Sorescu a recunoscut, într-o postare pe Instagram, că a depus actele de divorț la începutul anului. Potrivit sursei citate anterior, artista s-ar fi temut să se despartă mai devreme. Principalul motiv pentru care îi era frică să divorțeze era cel de natură financiară.

Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă.”, a mai menționat sursa citată anterior.

Totodată, se pare că Alina Sorescu și-ar fi găsit între timp pe altcineva.

“Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva.

Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, au spus surse apropiate Alinei Sorescu pentru playtech.ro.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu s-au căsătorit în 2010. Între cei doi este o diferență de vârstă de 10 ani și au împreună două fete, Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

Pentru Alina Sorescu, acesta este primul mariaj, în timp ce Alexandru Ciucu se află deja la a doua căsătorie ajunsă la divorț.

La începutul acestui an, artista a mers la judecătorie și a depus actele de divorț, însă nu a avut loc nicio înfățișare până acum. Între timp, pentru ordonanța președințială cerută de Alexandru Ciucu, prima înfățișare a avut loc săptămâna aceasta, pe 3 mai.

Momentan, doar Alina a făcut declarații cu privire la ceea ce se întâmplă.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton