Homepage  / Vedete româneşti

Ce semnificație are numele ales de Andreea Antonescu pentru fetița ei cea mică. Când va avea loc botezul

Ce semnificație are numele ales de Andreea Antonescu pentru fetița ei cea mică. Când va avea loc botezul
8

de Roxana Mirea,

Andreea Antonescu a născut anul trecut, pe 19 decembrie, o fetiță perfect sănătoasă. Recent, ea a dezvăluit și care este numele pe care ea și fostul partener, Victor Vrînceanu, l-au ales pentru micuța lor. De asemenea, artista a spus și ce semnificație specială are numele.

Ce nume a ales Andreea Antonescu pentru fetița ei cea mică

Artista a uimit pe toată lumea când a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară pentru că vestea a venit fix după ce ea s-a întors de la filmările pentru America Express 2023. La sfârșitul anului trecut, Andreea Antonescu a născut o fetiță perfect sănătoasă.

Prezentată la un eveniment monden din Capitală, Andreea Antonescu a stat de vorbă cu reporterul de la „Xtra Night Show” și a dezvăluit ce nume a ales pentru fetița sa cea mică.

Păpușa lui mama se numește Venice Victoria. Victoria, pentru că ea e victoria mea din America Express. Venice, pentru că mi-am dorit un nume deosebit, mi-am dorit un nume altfel exact ca al Siennei. Totul a început cum este la mine AA – Andreea Antonescu, SS – Sienna Spak, așa ne-am dorit și la micuță VV – Venice Vrînceanu”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit libertatea.ro.

andreea-antonescu-despre-despartirea-de-iubitul-ei-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Când are loc botezul fetiței Andreei Antonescu

Andreea Antonescu a mai spus că botezul micuței Venice Victoria va avea lor în luna iunie. Artista își dorește ca fiica ei cea mare să fie prezentă la marele eveniment. Sienna studiază în Statele Unite ale Americii și a ales să plece din România împreună cu bunica ei, deși tatăl ei, Traian Spak, locuiește tot acolo.

Îmi petrec mult timp cu micuța, dacă nu… chiar tot timpul. Savurez la maximum fiecare secundă. Plânge doar când e cazul să pape. (…) Botezul va avea loc în luna iunie, asta pentru că Sienna este la școală în Statele Unite ale Americii și abia la începutul lui iunie va avea vacanță. Cum ajunge Sienna în țară vom face și botezul”, a dezvăluit Andreea Antonescu.

Artista a mai mărturisit că își dorește să obțină cetățenia americană și pentru cele două fiice ale sale.

„Îi voi face și celei mici pașaport și trebuie să obțin cetățenia fetițelor. Eu mi-am luat cetățenia americană și sunt foarte mândră, dar trebuie să obținut și cetățenie pentru ele”, a declarat artista.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton