Homepage  / Seriale coreene

Ce seriale coreene așteptăm pe Netflix în 2023

Ce seriale coreene așteptăm pe Netflix în 2023

de Mioara Tronaru,

După ce TVR și Național TV au renunțat la producțiile coreene, singurul loc în care se mai pot refugia fanii sunt platformele de streaming. Vedeți mai jos ce așteptăm în 2023 pe Netflix.

[toc]

A Time Called You

Număr de episoade: 12
Gen: fantezie
Distribuție: Jeon Yeo Been, Ahn Hyo Seop, Kang Hoon, Lee Min Go

Sinopsis: Prietenul lui Han Jun Hee (Jeon Yeo Been) a murit cu un an în urmă, dar tânăra încă nu a putut trece peste tragicul eveniment. Într-o zi, fără să știe cum, Han Jun Hee călătorește în trecut și se trezește în pielea unei studente. În noua existență, tânăra își găsește și prietenul mort sau cel puțin pe cineva care seamănă foarte mult cu el.

Black Knight

Număr de episoade: 6
Gen: dramă
Distribuție: Kim Woo Bin, Esom, Kang Yoo Seok, Kim Eui Sung, Song Seung Heon

Sinopsis: În anul 2071, doar 1% din populația lumii a supraviețuit poluării aerului care a devastat întreaga planetă. Pentru cei care au rămas, societatea s-a rearanjat în clase strict delimitate. Oricum, oamenii își părăsesc foarte rar locuințele și numai cu măști de gaz pentru a se apăra de aerul devenit imposibil de respirat. Singurii care se mișcă în această lume postapocaliptică sunt Cavalerii, cei care fac livrările și protejează populația de hoți. Iar 5-8 (Kim Woo Bin) este un cavaler legendar.

Daily Dose of Sunshine

Număr de episoade: 12
Gen: dramă
Distribuție: Park Bo Young, Yeon Woo Jin, Jang Dong Yoon, Lee Jung Eun, Lee Sang Hee

Sinopsis: Acțiunea urmărește viața de zi cu zi, cu tot felul de incidente, care au loc într-o secție de psihiatrie. Totul este privit prin ochii unei asistente medicale, Jung Da Eun (Park Bo Young). Serialul este adaptarea benzii desenate „Morning Also Comes To The Psychiatric Ward”.

Goodbye Earth

Număr de episoade: 12
Gen: SF
Distribuție: Ahn Eun Jin, Yoo Ah In, Jeon Sung Woo, Kim Yoon Hye, Seo Ye Hwa

Sinopsis: Un asteroid se îndreptă spre Terra și va distruge planeta în 200 de zile. Vestea cade ca un trăsnet și se declanșează haosul. Jin Se-Kyung (Ahn Eun Jin), o profesoară în Woongchun, își dă demisia și devine voluntar pentru a salva copii. Prietenul ei de ani de zile Ha Yoon-Sang (Yoo Ah In) se întoarce din Statele Unite pentru a fi alături de ea.

Gyeongseong Creature

Număr de episoade: 16
Gen: fantezie
Distribuție: Park Seo Joon, Han So Hee, Kim Su Hyun, Kim Hae Sook, Jo Han Chul

Sinopsis: 1945, în Gyeongseong (vechiul nume pentru Seoul). Jang Tae-Sang (Park Seo Joon) este un tânăr bogat din Gyeongseong. Yoon Chae-Ok (Han So Hee) este faimoasă pentru faptul că găsește persoane dispărute. Viața sa nu e ușoară și a învățat să se descurce în orice condiții. De 10 ani își caută mama, așa îl cunoaște pe Jang Tae-Sang și fac împreună o descoperire șocantă.

The Girl Downstairs

Număr de episoade: 8
Gen: dragoste
Distribuție: Bae Suzy, Yang Se Jong, Lee Yoo Bi

Sinopsis: Când Joon (Yang Se Jong) se mută în noul său apartament în prima zi de colegiu, nu se aștepta ca o fostă celebritate, Duna (Bae Suzy), să-i fie vecină. La început, Joon se străduiește să o evite, dar începe să fie din ce în ce mai curios.

Bloodhounds

Număr de episoade: 8
Gen: thriller
Distribuție: Woo Do Hwan, Lee Sang Yi, Parrk Sung Woong, Heo Joon Ho, Jung Da Eun

Sinopsis: Gun-Woo (Woo Do Hwan) este un boxer promițător, a cărui mamă s-a îngropat în datorii după ce a împrumutat bani de la Myung-Gil (Parrk Sung Woong). Pentru a-i plăti datoria, Gun-Woo renunță la box și se angajează la Choi (Heo Joon Ho).

Murder DIEary

Număr de episoade: 8
Gen: thriller
Distribuție: Choi Woo Shik, Son Seok Koo, Lee Hee Joon

Sinopsis: Lee Tang (Choi Woo Shik) este un elev de colegiu obișnuit, care omoară accidental pe cineva. Este îngrozit de ce s-a întâmplat și de consecințele pe care le-ar putea avea gestul său. Dar curând află că persoana ucisă era un criminal în serie și începe să se gândească la el ca la un fel de supererou care va scăpa lumea de ticăloși. Lucru de care se și apucă. Pe urmele lui se lansează un polițist încăpățânat.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton