Homepage  / Netflix

Ce seriale coreene vom vedea în luna octombrie la Netflix

Ce seriale coreene vom vedea în luna octombrie la Netflix

de Mioara Tronaru,

O comedie romantică - „Hometown Cha-Cha-Cha”, un serial la granița dintre comedie și acțiune - „Inspector Koo”, un thriller - „My Name” și două seriale documentare - „Paik's Spirit” și „The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea” vor avea premiera pe Netflix în octombrie.

[toc]

Hit-urile lunii sunt „Hometown Cha-Cha-Cha” și „My Name”

Comedia romantică „Hometown Cha-Cha-Cha” este o producție tvN, cu consacrata actriță Shin Min-a și rising star-ul Kim Seon-Ho, de care s-a îndrăgostit toată lumea de când a apărut în „Start-Up” (2020, disponibil și el tot pe Netflix), pe modelul Second-Lead Syndrome. Serialul a avut deja premiera în Coreea de Sud, unde a fost bine primit de public. Povestea e cuminte și bifează toate ingredinetele care fac savuros acest gen. Pe Shin Min-a, o mai puteți vedea, tot pe Netflix, în serialele: „My Girlfriend Is a Gumiho” (2010), „Oh My Venus” (2015), „Tomorrow with You” (2017) sau „Chief of Staff” (2019).

Thriller-ul „My Name” e cu totul altă mâncare de pește. Serialul, care mizează pe acțiune și suspans, are o femeie în rolul protagonistei. După ce tatăl ei moare, Yoon Ji-Woo (Han So-Hee) vrea să se răzbune pe cei vinovați și, pentru asta, și cu ajutorul unui șef de bandă, se infiltrează în poliție, unde îl va avea ca partener pe detectivul Jeon Pil-Do (Ahn Bo-Hyun). Primele trei episoade, din cele opt, vor fi difuzate în premieră la cea de-a 26-a ediție a Busan International Film Festival, în noua secțiune „On Screen”, pe 7 octombrie. Pe Han So-Hee, în cu totul altfel de rol, o mai puteți vedea, la Netflix, în recentul „Nevertheless,” (2021).

Premierele serialelor coreene Netflix din octombrie 2021

„Paik’s Spirit”

PREMIERA: 1 octombrie 2021

Titlu: „Savorile Coreei”

Sinopsis: La un pahar de vorbă, vestitul bucătar Paik Jong-won și vedetele invitate discută despre viață, mâncare și alcool în fața unor mese bahice.

Trailer „Paik’s Spirit” / „Savorile Coreei”

„Hometown Cha-Cha-Cha”

PREMIERA: 9 octombrie 2021

Titlu localizat: „Cha-cha-cha la malul mării”

Sinopsis: O dentistă de la oraș își deschide un cabinet într-un sat de la malul mării, unde locuiește un tip fermecător și priceput la toate, care este opusul ei absolut.

Trailer „Cha-cha-cha la malul mării”/„Hometown Cha-Cha-Cha”

„My Name”

PREMIERA: 15 octombrie 2021

Titlu localizat: „Numele meu”

Sinopsis: O femeie însetată de răzbunare după uciderea tatălui ei își pune încrederea într-un influent șef mafiot și se infiltrează în poliție sub supravegherea lui.

Trailer „Numele meu”/„My Name”

„Inspector Koo”

PREMIERA: în curând

Titlu localizat: Inspectoarea Koo

Sinopsis:Un nou serial care combină genul polițist cu comedia și drama.

„The Raincoat Killer: Chasing a Predator in Korea”

PREMIERA: în curând

Titlu localizat: „Criminalul în impermeabil galben: O poveste contemporană coreeană”

Sinopsis: La începutul anilor 2000, Yoo Young-chul și-a ucis victimele cu brutalitate și a semănat spaima în Seul. Acest serial documentar descrie teribilele crime.


Foto: Netflix

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton