Homepage  / Seriale coreene

Ce seriale coreene vom vedea pe Netflix în luna august

Ce seriale coreene vom vedea pe Netflix în luna august

de Redactia Tvmania

Trei producții coreene noi – „Nevertheless”, „You Are My Spring” și „D.P.” – și sezonul al doilea din „Love (ft. Marriage and Divorce)” vor avea premiera în această lună, la Netflix.

 

Dintre producțiile anunțate de gigantul de streaming care vor intra în luna august pe Netflix, am selectat pentru fani serialele coreene. Luna va începe cu sezonul al doilea din „Love (ft. Marriage and Divorce)”, tradus în română drept: „Dragoste, căsătorie și divorț”, care are premiera pe 8 august, dar pentru celelalte trei producții noi, vom avea de așteptat până la finalul lui august.

 

„Dragoste, căsătorie și divorț”

PREMIERA: 8 august 2021

De săptămâna viitoare, Netflix aduce sezonul al doilea din „Love (ft. Marriage and Divorce)”, cu titlul în română „Dragoste, căsătorie și divorț”. Pentru cei care n-au văzut primul sezon, este vorba despre trei femei de vârste diferite, cu cariere de succes și familii fericite, care se trezesc fără niciun fel de avertisment în fața celui mai mare coșmar al unei femei căsătorite: divorțul. În sezonul al doilea, tensiunea crește atunci când femeile află despre aventurile soților și deschid discuția despre neîncrederea care le distruge căsniciile care păreau cândva fericite.

Vedeta serialului este actorul Sung Hoon, pe care îl mai puteți vedea, tot la Netflix, în: „The Sound of Your Heart Reboot” (2018) sau „My Secret Romance” (2017).

 

„Pe urmele dezertorilor”

PREMIERA: 27 august 2021

„D.P.”, cu titlul localizat „Pe urmele dezertorilor”, este un serial de acțiune, plasat în lumea militară. Sinopsisul oficial sună astfel: „După ce un caporal excentric îl ia sub aripa lui, moralitatea unui tânăr soldat coreean este pusă la încercare când pornește pe urmele dezertorilor”. Serialul este adaptarea unui webtoon„ „D.P: Dog Days”, de mare succes și va fi lansat exclusiv pe Netflix, după cum scrie HanCinema. 

Vedeta serialului este Jung Hae-In, pe care îl mai puteți vedea, la Netflix, în: „One Spring Night” (2019), „Something in the Rain” (2018), „Prison Playbook” (2017) sau „Tune in for Love” (2019)

 

„Cu toate acestea”

PREMIERA: 29 august 2021

„Nevertheless”, cu titlul localizat „Cu toate acestea”, este un serial coreean care sparge tiparele genului rom-com, povestea de dragoste nu mai parcurge toate etapele cu care s-au obișnuit fanii producțiilor asiatice, ci trece direct la „beneficii”. Sinopsisul oficial sună astfel: „Farmecul irezistibil al unui donjuan de la școala de arte atrage o cinică într-ale iubirii într-o relație de tip prieteni cu beneficii”.

„Donjuan”-ul este interpretat de tânărul actor Song Kang (27 de ani), care deține rolul principal și în serialele: „Navillera” (2021), „Love Alarm” (2021), „Sweet Home” (2020).

 

„Ești primăvara mea”

PREMIERA: 31 august 2021

https://www.youtube.com/watch?v=LNYse-KgaQ8 

Cu „You Are My Spring”, în traducere „Ești primăvara mea”, ne reîntoarcem la tiparul obișnuit al poveștilor coreene: un bărbat și o femeie, fiecare cu propriul bagaj de traume pe care-l cară cu ei din copilărie, se întâlnesc întâmplător. De această dată, rețeta obișnuită va fi asezonată cu ceva acțiune și suspans, pentru că eroii serialului vor fi implicați într-un caz de crimă. 

Kim Dong-wook, care a debutat în succesul „Coffee Prince” (2007), poate fi văzut în „Find Me in Your Memory” (2020) sau în seria de lungmetraje „Along With the Gods”.

Vedeta serialului este însă actrița și cântăreața Seo Hyun-jin (36 de ani), care are o carieră impresionantă. Dintre producțiile disponibile pe Netflix în care o puteți vedea, se numără și: „Dr. Romantic” (2016), „The Beauty Inside” (2018) sau „Another Miss Oh” (2016).

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton