Homepage  / Televiziune

Ce seriale noi poți să urmărești pe Kanal D2. Lista premierelor și programul de difuzare

Ce seriale noi poți să urmărești pe Kanal D2. Lista premierelor și programul de difuzare

de Andra Stana,

Kanal D2 a pregătit încă din ziua lansării sale o ofertă variată de seriale. În funcție de ora la care vor fi difuzate, producțiile vor fi incluse în diferite tronsoane. Iată ce seriale vor putea fi urmărite în tronsoanele „Cinemondo”, „Club 22”, precum și în cel cel dedicat serialelor turceşti.

[toc] 

Tronsoanele de la Kanal D2. Cum sunt împărțite serialele

Tronsonul Cinemondo

Kanal D2, noua stație TV din portofoliul Dogan Media International, se pregătește să emită, începând din 2 aprilie, odată cu lansarea celui de-al optulea sezon „Bravo, ai stil!”. Din oferta noului post TV generalist nu vor lipsi serialele, iar acestea vor fi împărțite pe diferite tronsoane.

Cinemondo va fi un tronson al serialelor străine, o ofertă variată de povești captivante, alese pentru Kanal D2, în Day Time. Aceste seriale vor putea fi urmărite de luni până vineri, de la ora 15:00, începand din 3 aprilie. Producții premiate la nivel internațional îi vor invita pe telespectatori într-o călătorie prin care aceştia pot descoperi multiple perspective ale unor culturi și spații geografice diferite.

Yanxi, Palatul Suspinelor

Printre serialele ce vor fi difuzate la Kanal D2, de la ora 15:00, se numără „Yanxi, Palatul Suspinelor” (în original The Story of The Palace Yanxy”, China, 2018). Serialul cu Wu Jinyan, Charmaine Sheh, Qin Lan și Nie Yuan este o dramă istorică ce aduce în prim plan China imperială a anului 1741.

Cu acțiunea petrecându-se în perioada Chinei Imperiale, în timpul domniei împăratului Quian Long (început de secol al XVIII-lea), serialul „Yanxi, Palatul Suspinelor”  spune povestea unei tinere care caută adevărul despre moartea surorii ei. Pentru deslușirea enigmei, femeia intră ca slujitoare în haremul împăratului. Aici va învăța lecții importante despre dragoste, loialitate și sacrificiu.

Producția este una grandioasă prin decoruri, costume speciale, atmosferă, ca o adevărată călătorie în timp și spațiu, în China începutului de secol al XVIII-lea.

Acum câțiva ani, serialul a fost difuzat de TVR 1, însă din aprilie 2023 acesta va intra în grila Kanal D2. Serialul are 70 de episoade. „Yanxi, palatul suspinelor” a primit 31 de premii internaționale.

În 2019, a fost realizat și un spinoff, Yanxi: aventurile prințesei, care este disponibil pe Netflix.

Drumul tăcerii

Un alt serial care va avea premiera în curând, la Kanal D2, pe tronsonul orar dedicat Cinemondo, este „Drumul tăcerii”.

Într-o comunitate puternică și bogată din Atena, în care viața oamenilor pare să se desfășoare fără evenimente majore, dispariția unui autobuz școlar cu tot cu elevi pune pe jar întreaga țară. Ancheta poliției este declanșată, iar piesele unui puzzle șocant, care uimește de la episod la episod, îi va ține pe cei din fața micilor ecrane cu sufletul la gură.

Lansat în 2021, în Grecia, „Drumul tăcerii” e o combinație de dramă și mister, cu intrigă puternică și întorsături de situație specifice genului policier.

Tronsonul Club 22

Un alt tronson dedicat serialelor poartă numele de „Club 22”. Kanal D2 a pregătit, pentru acest tronson, o ofertă de producţii care îi vor ţine pe telespectatori în faţa micului ecran, în fiecare seară, de la 22.00, de luni până joi.

Familia Borgia

În ziua lansării Kanal D2, pe 2 aprilie, telespectatorii vor putea urmări primul episod al serialului „Familia Borgia”, de la ora 22.00.

Fie că redau poveşti mai puţin cunoscute din viaţa personalităţilor istorice sau a eroilor contemporani, aceste seriale sunt adevarate călătorii revelatoare în legatură cu fenomene sociale, care au schimbat existenţe şi chiar destinele unor naţiuni. Lupte pentru putere, crimă organizată sau istorii ale unor personalităţi care şi-au pus amprenta asupra memoriei colective, toate acestea fac parte din poveştile spuse la “Club 22”.

Prin intermediul serialului „Familia Borgia” (în original „Borgia. Faith and Fear”, 2011), telespectatorii vor face o călătorie extraordinară în epoca celebrului Niccolo Machiavelli, într-o perioadă dominată de intrigi, trădări, violenţă, aspiraţii politice, în mijlocul acestui tumult aflându-se puternica familie Borgia.

Scenariul serialului, precum şi producţia se află sub semnatura celebrului maestru al suspansului, Tom Fontana. În distribuție apar Mark Ryder (Cesare Borgia), Isolda Dychauk (Lucrezia Borgia) și Diarmuid Noyes (Alessandro Farnese).

Gomora

Unul dintre serialele difuzate în cadrul acestui tronson special, de la ora 22:00, este „Gomora” (în original „Gomorrah”, 2008), care prezintă ascensiunea şi căderea reţelei Camorra, celebra organizaţie criminală. Povestea grupului mafiot este redată prin ochii personajului principal, Ciro, mâna dreaptă a capului organizaţiei.

„Gomora” este un serial eveniment, inspirat dintr-o realitate crudă, şi se bazează pe bestsellerul omonim al lui Roberto Saviano.  Producția a mai fost difuzată și la AXN.

Sisi

Un alt serial din oferta tronsonului Club 22 este „Sisi” (2021), care redă povestea de maturitate a emblematicei împărătese, rămasă în memoria colectivă ca primul superstar al Europei.

Miniseria „Sisi” regizată de Sven Bohse („Tatort”, „Dark Woods”) ne înfățișează destinul extraordinar al împărătesei Austriei, Elisabeta Amalia Eugenia de Wittelsbach (Dominique Devenport), cunoscută sub numele de „Sisi”, dintr-o perspectivă modernă și cât se poate de onestă, care aduce în prim-plan o personalitate feminină complexă.

Producţia abordează cu măiestrie teme universale şi atemporale precum libertatea, iubirea, determinarea şi datoria, toate învăluite de maniera excentrică în care se trăia la înalta curte a acelor vremuri.

Serialul „Sisi” a mai fost difuzat la noi, la postul Epic Drama, în iarna lui 2021.

Tronsonul dedicat serialelor turceşti

Instinct de mamă

Pentru slotul de Day Time, postul Kanal D2 vine cu o selecție interesantă de seriale turceşti, începând din 3 aprilie, de luni până vineri, de la ora 18:00. Astfel, în grila noului post TV se va regăsi, pe acest tronson dedicat special serialului turcesc, producţia Instinct de mamă („Hicran”, în original), povestea tulburătoare a unei mame care îşi caută copilul.

Serialul a avut premiera în Turcia în noiembrie 2022, potrivit imdb.com. „Instinct de mamă” este o dramă formată din 20 de episoade.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton