Homepage  / Știri / Televiziune

Ce seriale noi se vor regăsi în grila postului Epic Drama, pe care Viasat World îl va lansa în decembrie

Ce seriale noi se vor regăsi în grila postului Epic Drama, pe care Viasat World îl va lansa în decembrie

de Redactia Tvmania

Compania internațională de media Viasat World anunță semnarea unui acord cu compania independentă de televiziune, producție digitală și de film și distribuție, all3media International, care presupune achiziția a peste 50 de ore de conținut de clasă mondială pentru noua televiziune din portofoliu, Epic Drama.

Iubitorii de seriale vor avea acces la cea mai bună colecție de seriale de top, într-o varietate de genuri, inclusiv crimă și mister, adaptări din literatura clasică, politică și putere, istorice, de război, aventură, acțiune, istorie reală și fantasy.

Noul canal și variantele SVOD, care se lansează pe 14 decembrie în piețele și teritoriile cheie ale Viasat World pe plan internațional, vor găzdui acum câteva dintre cele mai bune programe ale grupului all3media.

Producător renumit și distribuitor de seriale dramatice independente de înaltă calitate, all3media este un partener cheie al Viasat World în ceea ce privește livrarea celor mai bune seriale dramatice pentru noul brand, Epic Drama. Această primă înțelegere încheiată confirmă angajamentul Viasat World de a lucra alături de cei mai buni parteneri din piața de distribuție de conținut și se bazează pe relația de lungă durată dintre cele două companii, dezvoltată mai ales pe zona de programe programe factuale, în special documentare istorice.

Karin Heijink, VP Content and Product al Viasat World, a declarat:

„Suntem încântați să extindem parteneriatul cu all3media și să facem din Epic Drama căminul exclusiv al acestor seriale de neratat în unele dintre teritoriile noastre la nivel internațional. În calitate de experți în conținut, ne asumăm misiunea de a obține drepturile pentru seriale dramatice de cea mai bună calitate, pentru a oferi publicului un post de televiziune cu un conținut generos, iar aceste titluri se potrivesc perfect. Suntem pe calea cea bună prin semnarea acestui acord, iar acesta este doar începutul unor înțelegeri care vor oferi conținut de clasă mondială pentru lansarea noului canal.”

Ben Packwood, Sales Manager al all3media international, adaugă:

„Suntem încântați să fim o parte esențială a lansării Epic Drama. Aceste drame de epocă de calitate completează perfect conținutul de cea mai bună calitate al noii televiziuni, purtând publicul într-un alt timp și spațiu, pe măsură ce povestirile realizate de actori și echipe de producție premiate se vor desfășura pe ecrane. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de Viasat World pentru a transforma Epic Drama în căminul exclusiv al unora dintre cele mai bune seriale dramatice”.

 

Printre titlurile ce vor face parte din grila de lansare a EPIC Drama, cu drepturi exclusive pentru Pay-TV și parțial pentru SVOD, se numără:

„Miniaturista” (3×60 o producție The Forge, în coproducție cu Masterpiece)

O adaptare după romanul bestseller de Jessie Burton, „Miniaturista” este un thriller de epocă somptuos și captivant, cu o distribuție ce îi include pe Anya Taylor-Joy (Split, The Witch), Romola Garai (The Hour, The Crimson Petal And The White, Atonement) și pe Alex Hassell (Suburbicon, Anonim), împreună cu Paapa Essiedu (A Midsummer Night’s Dream, Utopia), Hayley Squires (I, Daniel Blake, Southcliffe) și Emily Berrington (Humans).

Serialul spune povestea unei case în care, ascunse de frumusețe și privilegii, se află pasiuni interzise și secrete periculoase. În 1686, Nella Oortman, în vârstă de 18 ani, bate la ușa unei case din cel mai bogat cartier din Amsterdam. Plină de speranțe și de vise, ea a călătorit dintr-un mediu rural liniștit, pentru a începe o nouă viață, ca soție a bogatului comerciant Johannes Brandt. Dar, în loc de Johannes, este primită de sora lui, Marin și realizează că în casa familiei Brandt nimic nu este așa cum pare.

 

„Close to the Enemy” (7×60)

O cursă periculoasă împotriva timpului… care se desfășoară într-un hotel londonez afectat de bombele din cel de-al Doilea Război Mondial, „Close to the Enemy” urmărește povestea unui ofițer de informații, căpitanul Callum Ferguson. Ultima sa misiune pentru armată este de a se asigura că un om de știință german care fusese capturat, Dieter, va începe să lucreze pentru RAF-ul britanic pentru a ajuta la dezvoltarea urgentă a motorului cu reacție. Jim Sturgess, August Diehl, Alfred Molina și Alfie Allen apar în distribuția acestei mini-serii BBC.

 

„The Village” S1-2

O saga de familie, plasată pe dealurile frumoase ale districtului Peak din Derbyshire, Anglia, ce se desfășoară în paralel cu istoria secolului al XX-lea. Acțiunea se petrece în întregime în sat, iar marile evenimente istorice, progresul și schimbările în identitatea națională, toate sunt urmărite prin intermediul poveștii satului. Viața sătenilor (copii, profesori de școală, agricultori, proprietarul fabricii, pastorul, aristocrația) se află în centrul tuturor lucrurilor. Această primă serie acoperă primii ani din Primul Război Mondial, văzuți prin ochii unui bărbat, bătrânul Bert Middleton; povestea sa de viață și vocea lui sunt motoarele principale ale narațiunii ne oferă o fereastră pentru a analiza cine credem că suntem și de ce. Istorie fără retrospectivă; trecutul, așa cum este el povestit în prezent, prin istorii îndrăznețe, cu detalii și culori ale vremii.

 

„Miss Fisher’s Murder Mysteries” S1-3

O serie captivantă și somptuoasă, cu actrița de teatru și film, Essie Davis, în rolul onorabilei și îndrăzneței domnișoare Phryne Fisher. Domnișoara detectiv nu se ferește de alei dosnice, cluburi de jazz și vile luxoase din anii 1920, luptând împotriva nedreptății cu pistolul său ornat cu perle și cu mintea extrem de ageră pe care o posedă . Lăsând în urma ei un grup de admiratori, eroina modernă se bucură de viață și de garderoba plină de gulere de pene, în timp ce rezolvă tot felul de mistere. Este ajutată de Dot, cea mai drăguță servitoare, inspectorul Jack Robinson și matușa sa Prudence, una dintre cele mai respectate doamne din societatea londoneză.

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton