Homepage  / Seriale turceşti

Ce seriale turcești de pe Kanal D Turcia au fost reînnoite pentru următorul sezon

Ce seriale turcești de pe Kanal D Turcia au fost reînnoite pentru următorul sezon

de Roxana Mirea,

Telespectatorii Kanal D vor avea parte de surprize plăcute și neașteptate. Mai multe seriaje îndrăgite au fost reînnoite pentru încă un sezon. Cunoscuta jurnalistă Birsen Altuntaș a făcut dezvăluiri despre soarta serialelor TV de la Kanal D Turcia.

Serialul Yargı, reînnoit pentru al treilea sezon

Unele dintre serialele turcești de la Kanal D Turcia au primit deja undă verde pentru un nou sezon. Printre acestea se numără și serialul „Yargı”. Datorită performanțelor excelente, s-a luat decizia de a reînnoi serialul produs de Ay Yapim pentru un al treilea sezon, potrivit presei din Turcia.

Serialul s-a bucurat încă de la început de un succes uriaș. Unul dintre motive este și faptul că actorii principali nu numai că sunt celebri și foarte îndrăgiți, dar au mai și jucat împreună în trecut. Este vorba de Kaan Urgancioğlu – telespectatorii români l-au văzut în rol negativ în serialul-fenomen „Dragoste infinită” – și de superba Pinar Deniz, pe care o știm din „Patria mea ești tu”.

Ceylin (Pinar Deniz) este o avocată respectată, renumită pentru profesionalismul său, dar și pentru faptul că e dispusă să ocolească regulile pentru a face dreptate. De cealaltă parte a baricadei, Ilgaz (Kaan Urgancioğlu) este un procuror intransigent, și el renumit, care ține însă să acționeze mereu ca la carte. Ajunși față în față datorită profesiei, Ceylin și Ilgaz nu se înțeleg deloc. Însă, în momentul în care fratele lui Ilgaz este acuzat de crimă, acesta îi cere ajutorul tocmai lui Ceylin. Iar în timp, cei doi ajung să-și schimbe părerea unul despre celălalt.

Kanal D Turcia reia serialul polițist Backstreets

Kanal D Turcia va relua în septembrie serialul polițist „Backstreets” / „Arka Sokaklar”. Reamintim că, anterior, producătorul Turker Inanoglu a suspendat filmările din cauza unor probleme de sănătate. Inanoglu a decis să transfere drepturile de difuzare a serialului către compania İç Yapımlar. Pregătirile pentru filmări, care vor începe în lunile de vară, au început deja.

Străzi, infractori, hoți, criminali, ucigași… împotriva unor polițiști curajoși… Aventurile amuzante și interesante ale unei unități de poliție… Un oraș imens și misterios, care sfidează timpul: Istanbul… Și bravii polițiști provocați de toate greutățile și răutățile pentru a face fiecare centimetru al acestui oraș mai „sigur” pentru toată lumea. Eroii noștri sunt mereu alături unul de celălalt în bucurie, durere, dragoste și singurătate. Dacă unul se poticnește, toți îi oferă sprijin. Ei închină pentru aceeași fericire și uneori împart aceeași lacrimă. Vor încerca să își găsească drumul atât în viața lor, cât și pe străzile din Istanbul, cu „spiritul lor de echipă” și „determinarea” lor”, este rezumatul serialului, care a avut premiera în 2006.

Serialul turcesc „Trei surori” revine la TV

În plus, va reveni pe ecrane și serialul de televiziune „Trei surori / Üç Kız Kardeș”, filmat în atmosfera magică din Ayvalık. Proiectul realizat de Süreç Film atrage atenția prin povestea sa caldă de familie.

Serialul „Üç Kiz Kardes”/„Trei surori” este adaptarea unei cărți de İclal Aydın și urmărește destinele a trei surori. Și în acest caz, telespectatorii români i-au văzut pe mulți dintre protagoniști.

În serial joacă Özgü Kaya, pe care am văzut-o în „Dragoste și secrete”, Reha Özcan, pe care îl știm din „Doctorul minune”, dar și Berker Güven, care a avut un rol important în „Nemilosul Istanbul”.

În plus, Kanal D Turcia plănuiește să difuzeze serialul istoric „Stone of Desire”, realizat de Pastel Film. Regizorul este Altan Dönmez, iar rolul principal va fi interpretat de Salih Bademcı.

Soarta serialelor „Farewell Letter / Veda Mektubu” și „Queen / Kraliçe” depinde de audiență. Serialul TV „Chrysalis / Camdaki kiz” de la OGM Pictures se pregătește de final.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton