Homepage  / Seriale turceşti

Ce seriale turcești sunt așteptate în iarna lui 2022-2023

Ce seriale turcești sunt așteptate în iarna lui 2022-2023
3

de Anda Dincă,

5 seriale noi sunt așteptate în această iarnă – “Çöp Adam”, “Ab-ı Hayat”, Ömer”, “Aile” și Sıfırıncı Gün”. Producțiile au o distribuție de primă mână și povești interesante. 

În funcție de succesul pe care-l vor avea în Turcia, unele din aceste seriale ar putea fi cumpărate și difuzate și pe micile noastre ecrane.

[toc]

“Çöp Adam” (“Stickman”)

Bazat pe povestea reală a lui Gülseren Budaıcıoğlu, psihiatră și scriitoare, serialul prezintă viețile a doi tineri, Tamer și Peri, care ascund multe secrete. Peri este manager de bancă, iar Tamer un dezvoltator software care moștenește o avere impresionantă. Aceștia se întâlnesc într-un mod extraordinar și sunt prinși într-un joc periculos. “Çöp Adam” va avea premiera la postul turcesc Star TV pe 30 noiembrie și îi are în rolurile principale pe Engin Altan Düzyatan (“Putere și glorie”) și Elçin Sangu (“La răscruce”, “Prețul dragostei”). Din distribuție mai fac parte Sedef Avcı, Füsun Demirel, Salih Kalyon, Elçin Afacan, Ali Yoğurtçuoğlu, Hülya Şen și Eylül Uğan. Scenariul este semnat de Melek Gençoğlu și Su Ersöz, iar de regie s-a ocupat Yağız Alp Akaydın (care a lucrat și la “Doctorul Minune”).

“Ab-ı Hayat” (“Sursa vieții”)

Serialul cu accente psihologice, ale cărui filmări au început în octombrie, este regizat de cunoscuta Hilal Saral (cea care a realizat “Dragoste infinită”), iar de scenariu se ocupă Nuran Evren Șit, care a lucrat și la serialul “Un alt sine” de la Netflix”.

“Ab-ı Hayat” va spune poveștile misterioase ale unor personaje care trăiesc într-un conac de lux.

hilalaltinbilek-302057392_187708320316834_7217767484786605341_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

Protagoniștii acestei producții sunt Hilal Altinbilek (“Mă numesc Züleyha”) și Birkan Sokullu ( “În numele fericirii”, “În dragoste și în război”). Birkan îi va da viață lui Doğan, un bărbat care are 117 ani, dar care arată mereu 30 de ani. Producția va fi difuzată la anul de postul turcesc Star TV. 

“Ömer” 

Serialul este inspirat de o productie de la Netflix, “Shtisel”, care prezintă viețile unor evrei ultra ortodocși.

În “Ömer” personajele vor fi însă musulmane. Rolul principal masculin este interpretat de actorul Selahattin Pașalı (“Alegerea”, “Iubirea: Curs pentru începători”, „Miezul nopții la Pera Palace”).

Selahattin Pașalı

Acesta va intra în pielea muezinului Ömer. Alături de el în această dramă, care va avea premiera anul viitor, tot la Star TV, vor mai apărea Gulcin Kultur Sahin și Merve Dizdar.

“Aile” (“Familia”)

Producția va putea fi văzută anul viitor la Show TV și îi are ca protagoniști pe Kıvanç Tatlıtuğ („Dragoste și răzbunare”, „Iubire ascunsă”) și Özge Özpirinçci (“Femeie în înfruntarea destinului”).

_MG_1557.jpg

Inițial producătorii de la Ay Yapim și-au dorit ca acest proiect să fie adaptarea serialului american “Clanul Soprano”, însă nu le-au fost acordate drepturile, așa că au trebuit să facă o poveste originală.

Aslan, personajul jucat de Kıvanç, provine dintr-o familie numeroasă și este proprietarul unui club de noapte. Viața i se schimbă când o cunoaște pe Devin (Özge), de profesie psiholog.

Kıvanç Tatlıtuğ şi Özge Özpirinçci au mai jucat împreună în producția de la Netflix „Nume de cod: S-245” („Yakamoz S-245”).

“Sıfırıncı Gün” (“Ziua Zero”)

Producția va avea premiera la TV8 anul viitor. Este cel mai scump serial de până acum de la acest post și va introduce telespectatorii în lumea serviciilor secrete turcești. Filmările pentru “Sıfırıncı Gün” vor avea loc în Albania și SUA.

Din distribuție fac parte Aybüke Pusat, Engin Öztürk, Berk Cankat, Damla Colbay, Turgay Tanülkü și Savaş Özdemir, iar de regie se ocupă Süleyman Mert Özdemir. 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton