Homepage  / Timp liber / Nu rata!

Ce seriale vor avea premiera pe HBO GO în luna ianuarie 2019

Ce seriale vor avea premiera pe HBO GO în luna ianuarie 2019

de Redactia Tvmania

Găsiți mai jos lista cu premierele lunii ianuarie 2019, la HBO GO.

 

TRUE DETECTIVE III

Primele două episoade pe 14 ianuarie, apoi un episod în fiecare luni.

Sezonul 3 spune povestea unei crime macabre din Ozark și a unui mister care se întinde pe mai multe decenii, de-a lungul a trei perioade de timp diferite. Mahershala Ali interpretează rolul principal, cel al lui Wayne Hayes, un detectiv de la poliția din N-V statului Arkansas. Carmen Ejogo și Stephen Dorff fac parte din distribuția sezonului 3 creat de Nic Pizzolatto.

 

CRASHING III./ PUNCT ȘI DE LA CAPĂT – III

Din 21 ianuarie, în fiecare luni.

Un nou sezon al comediei cu episoade de 30 de minute de la creatorul și actorul Pete Holmes, care urmărește aventurile unui artist de stand-up proaspăt divorțat în timp ce încearcă să își găsească un loc în lumea comediei din New York.

Comedia HBO “Punct și de la capăt”, creată de Pete Holmes, care și joacă în ea, se întoarce cu un al treilea sezon. Serialul este bazat pe expriențele de comedian ale lui Holmes, oferind o privire nuanțată și amuzantă asupra comediei din zilele acestea. În acest sezon, Pete este reînvigorat, adică nu mai doarme pe canapelele prietenilor. Cu o nouă vigoare, el intră din în lumea comediei stand-up din New York participând la un tur universitar. Dar, chiar dacă este mai bun, asta nu înseamnă că este și primul. În timp ce continuă să graviteze în jurul fostei sale, Ali care este și ea comedian, cunoaște o nouă femeie, Kat, care are o perspectivă unică despre lumea comediei și nu încearcă să ajungă faimoasă spunând glume. În timp ce Pete se apropie de succes cu fiecare spectacol de stand-up, el încearcă în continuare să creeze un echilibru între credință, întânirile amoroase și scena comediei.

 

BLACK MONDAY/LUNEA NEAGRĂ

Din 21 ianuarie, în fiecare luni.

19 octombrie 1987 – lunea neagră, cea mai proastă zi de la bursă de pe piața de capital din istoria Wall Street-ului. Aceasta este povestea unui grup de outsideri care au făcut să se prăbușească cel mai mare sistem financiar din lume.

Călătorim în timp în data de 19 octombrie 1987 – zi cunoscută drept lunea neagră, ziua în care a avut loc cea mai puternică prăbușire de capital din istoria Wall Street. Până acum, nimeni nu a știut cine a cauzat dezastrul… Aceasta este povestea unui grup de outsideri care au făcut să se prăbușească cel mai mare sistem financiar din lume, o limuzină Lamborghini și un plafon de sticlă. Acest curajos serial de comedie îi are drept protagoniști pe Don Cheadle, Andrew Rannells și Regina Hall.

 

DEATH AND NIGHTINGALES/ MOARTEA ȘI PRIVIGHETORILE

Toate 3 episoadele vor fi disponibile pe HBO GO pe 2 ianuarie.

Serialul spune povestea tinerei Beth care încearcă să fie stăpâna propriului ei destin. Beth decide să scape de viața ei limitată și de relația dificilă cu tatăl ei vitreg, cu ajutorul fermecătorului Liam.

Serialul este o poveste fascinantă despre dragoste, trădări, înșelăciuni și răzbunare, iar acțiunea se desfășoară în frumoasa zonă rurală Fermanagh, din Irlanda, în 1885. Acesta este un loc în care vecinii se urmăresc și se trădează. Este o lume a spionilor și a confesiunilor a cărei frumusețe este umbrită de un constant sentiment de pericol. Acțiunea are loc într-o singură zi – ziua în care Beth Winters împlinește 23 de ani și în care a decis să se alăture fermecătorului Liam Ward și să scape de viața ei limitată și de relația dificilă și complexă cu tatăl vitreg protestant, Billy. Pe măsură ce decenii de durere și trădare împing povestea către un final tensionat și devastator, serialul se dovedește a fi o dramă puternică și captivantă despre o femeie care se luptă să-și controleze propriul destin.

 

SUCCESS/SUCCESUL

Toate episoadele vor fi disponibile pe HBO GO din 6 ianuarie.

Primul serial HBO Europe din regiunea Adria, regizat de câștigătorul premiului Oscar Danis Tanović, urmărește povestea a patru străini legați irevocabil de un eveniment violent.

„Succesul” este o dramă cu mai multe straturi, care are în centru patru persoane puternice, străine una de cealaltă, dar iremediabil legate de un eveniment violent. Pe măsură ce consecințele acțiunilor lor încep să infiltreze fiecare aspect al vieții lor, acești oameni obișnuiți, din diverse medii, decid să se revolte. Este o odă amară adusă orașului Zagreb, care prezintă o perspectivă întunecată asupra diferitelor structuri ale societății contemporane prin povești de viață ale oamenilor obișnuiți, pe care aceeași societate i-a împins peste margine. „Succesul” este o poveste universală care explorează sentimente precum frustrarea, neputința și pasivitatea, dar care vorbește și despre iubire, muncă, familie, loialitate, nesiguranță și criminalitate.

 

LUTHER – V

Din 1 ianuarie, un episod în fiecare zi.

Un serial dramă al cărui protagonist este Idris Elba în rolul titular, DCI John Luther, un detectiv foarte talentat care lucrează la Londra și a cărui minte strălucitoare nu îl poate salva de violența periculoasă a propriilor pasiuni.

Când întunericul londonez dă naștere unui nou coșmar, DCI John Luther (Idris Elba) trebuie să se confrunte din nou cu profunzimea depravării umane. Pe măsură ce o serie de crime monstruoase devin din ce în ce mai îndrăznețe, Luther și noul recrut Catherine Halliday sunt induși în eroare de un amestec de indicii și de piste false, iar totul pare să protejeze ceva teribil. Dar, chiar dacă acest caz îl aduce mai aproape decât oricând de natura răului pur, Luther trebuie să se confrunte, cu reticență, și cu fantomele trecutului. Reintrând în linia focului, el trebuie să aleagă pe cine să protejeze … și pe cine să sacrifice. Oricare ar fi următoarea mutare, ea va avea consecințe devastatoare pentru cei din jurul lui – și îl va schimba pentru totdeauna.

 

TIN STAR II./ ȘERIFUL – II

Din 25 ianuarie (tot sezonul).

Combinație de dramă, thriller și comedie neagră, serialul spune povestea lui Jim Worth, fost detectiv din Londra care se mută cu familia în Munții Stâncoși pentru a începe o nouă viață ca șef al poliției locale dintr-o comunitate rurală idilică.

După ce a fost distrus de haosul produs de Jim și de alter ego-ul său, Jack Devlin, al doilea sezon din „Șeriful” continuă fix de unde l-am lăsat pe eroul nostru – departe de lume, în munți, cu familia îndurerată. Căutând să scape de părinții săi, Anna este luată de familia pastorului Johan Nickel și ascunsă printre amoniți – o comunitate religioasă ce trăiește lângă Little Big Bear. Și această familie pașnică are secrete și nu trece mult înainte ca Anna să fie nevoită să apeleze la ajutorul tatălui ei. Pentru ca Jim să își salveze familia și să își ispășească păcatele, el trebuie să formeze o alianță neplăcută.

 

SMILF – II

Din 21 ianuarie, un episod pe săptămână.

O comedie directă și onestă despre o tânără de 20 de ani din Boston, ale cărei vise despre relații, sex și carieră se ciocnesc cu realitățile condiției de mamă singură.

Bridgette Bird este o tânără mamă singură, inteligentă și curajoasă, care încearcă să supraviețuiască vieții în Boston cu o familie extrem de neconvențională. Ea se străduiește să ducă un trai decent, ceea ce duce la decizii impulsive și uneori imature. Mai presus de toate, Bridgette vrea să-i ofere o viață mai bună fiului ei. SMILF vorbește cu onestitate despre condiția de mamă singură și despre sexualitatea feminină. Acest serial este o comedie semi-autobiografică creată de Frankie Shaw, o voce feminină originală și proaspătă.

 

DEADLY CLASS/ ACADEMIA ASASINILOR

Primul episod – 20 decembrie, apoi din 24 ianuarie un episod în fiecare săptămână.

Într-o lume întunecată de bandă desenată, pe fundalul contraculturii din anii ’80, serialul spune povestea unui adolescent deziluzionat, recrutat într-o școală privată, unde marile familii criminale ale lumii își trimit următoarele generații de asasini.

Serialul spune povestea unui adolescent deziluzionat recrutat într-un liceu pentru asasini unde încercarea de a-și păstra intact codul moral în timp ce experimentează un program nemilos, cercuri sociale vicioase și incertitudini adolescente, se poate dovedi fatală. Amplasat pe fundalul contraculturii din anii ’80, serialul este o poveste despre maturizare cum nu ați mai văzut și are la bază seria de benzi desenate de mare succes creată de Rick Remender.

 

ROSWELL, NEW MEXICO

Primul episod pe 16 ianuarie.

După ce se întoarce în Roswell, New Mexico, Liz descoperă un adevăr șocant despre bărbatul pentru care a avut o pasiune în adolescență, care este acum ofițer de poliție: e un extraterestru care și-a ascuns toată viața abilitățile incredibile.

Roswell, New Mexico – orașul pe care Liz Ortecho l-a părăsit în urmă cu 10 ani, după moartea surorii sale mai mari. Tatăl ei fiind bolnav, Liz se întoarce fără tragere de inimă în orașul natal și se reîntâlnește cu Max Evans, iubirea sa din adolescență, care acum este ofițer de poliție. Atracția este puternică și imediată, dar Liz descoperă repede un adevăr șocant: Max e un extraterestru care și-a ascuns toată viața abilitățile incredibile, abilități împărtășite și de frații săi, Isobel și Michael. Pe măsură ce ei se apropie tot mai mult, lui Liz îi este din ce în ce mai greu să păstreze secretul de cea mai bună prietenă a ei, Maria De Luca, și de la fostul ei iubit din liceu, dr. Kyle Valenti. Între timp, o conspirație guvernamentală, condusă de sergentul major Jesse Manes, amenință să-i expună pe Max și pe familia sa și i-ar putea pune în pericol relația cu Liz … și chiar viața.

 

HIGH MAINTENANCE III./ OMUL CARE ADUCE IARBA – III

Din 21 ianuarie, un episod în fiecare săptămână.

Al treilea sezon al apreciatului serial HBO de comedie spune poveștile complexe ale locuitorilor din New York aflați în căutare de conexiuni și care se întâmplă să aibă un lucru în comun: traficantul lor de droguri, The Guy.

„Omul care aduce iarba” se întoarce pentru al treilea sezon la HBO, prezentând viețile private ale locuitorilor din New York care încearcă să lege conexiuni de durată, fără să știe de legătura lor comună, traficantul de droguri The Guy (Ben Sinclair). În acest sezon, serialul prezintă un grup divers de orășeni ale căror povești de succes, eșec, iubire și pierdere se intersectează în Marele Măr. Sezonul 3 aprofundează și viața personală a Tipului, care a renunțat la bicicleta lui pentru „Steve RV”, o mașină oferită de fosta lui iubită. Cu o rețea elaborată de personaje care se întorc și fețe noi de neuitat, acest sezon îi prezintă pe cetățenii New York-ului explorând relația lor cu orașul, în timp ce abordează teme precum moartea, sexualitatea, fantezia, îmbătrânirea și nu numai.

 

TERAPIE III.

Din 7 ianuarie.

Popularul serial HBO Europe revine. În drama cu 36 de părți, psihologul Marek Posta se întoarce în scaunul de terapeut pentru a-și ajuta clienții să își rezolve niște probleme specifice la muncă, în relații și în alte părți ale vieților lor.

Popularul serial HBO Europe revine cu al treilea sezon, care e și cel final. În drama cu 36 de păți, psihologul Marek Posta se întoarce în scaunul terapeutului pentru a-și ajuta clienții să facă față unor probleme specifice la muncă, în relații și în alte părți ale vieților lor. Creatorii serialului abordează din nou teme dificil de discutat în privat, cu atât mai mult în public. Prin urmare, nu exagerăm dacă spunem că serialul are un efect terapeutic nu numai asupra telespectatorilor, ci și asupra societății. În spațiul intim al fiecărui episod, revelațiile neașteptate care rezultă din dialogul dintre doctor și pacient șochează ca niște explozii subite.  

 

STRIKE BACK/RIPOSTA – VI

Din 26 ianuarie, un episod în fiecare săptămână.

Bazat pe bestsellerul lui Chris Ryan, serialul prezintă operațiunile Secțiunii 20, o echipă de elită, ce se ocupă cu operațiuni sub acoperire și care merge prin toată lumea pentru a lupta împotriva unei rețele vaste de infracțiuni și activitate teroristă.

Când un bombardier rusesc se prăbușește în Marea de Sud a Chinei, câțiva soldați ai Secțiunii 20, Thomas ”Mac” McAllister, Samuel Wyatt și Gracie Novin, pleacă într-o misiune sub acoperire ca să investigheze. Aceștia se întâlnesc acolo cu Katrina Zarkova, o agentă rusă pe cont propriu a cărei loialitate e îndoielnică. La ordinele noului ofițer comandant, colonelul Alexander Coltrane, Secțiunea 20 caută încărcătura furată din avionul rusesc. Agenții vor lucra cu poliția locală ca să prindă o bandă a Triadei din Kuala Lampur, vor descoperi un plan corupt al unei femei de afaceri bogate din India care vrea să obțină o funcție în Parlament și ajung în jungla Triunghiului de Aur din Myanmar, se confruntă cu mercenari traficanți de droguri și dictatori terifianți, în timp ce scot la iveală o conspirație care amenință să provoace un conflict global.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton