Homepage  / Știri

Ce sexi e Radu Vâlcan în baia turcească!

Ce sexi e Radu Vâlcan în baia turcească!

de Redactia Tvmania

Pentru primul său rol din carieră, din telenovela “Iubire şi onoare”, fostul co-prezentator al “Poveştirilor adevărate” a filmat la 40 de grade într-un hammam (baie turcească).

Secvenţele au fost filmate la Bodrum în Turcia alături de colegii săi Augustin Viziru şi Costel Constantin.

“Chiar dacă a fost multă vreme rezervat musulmanilor, hammam-ul a câştigat de-a lungul timpului şi adepţi din alte colţuri ale lumii. Inevitabil, te incită atmosfera de acolo, relaxarea, simţi o stare de bine, este un loc ideal unde poţi fugi de stresul zilnic. În hammam este linişte, se vorbeşte oarecum în şoaptă, este un loc purificator. Pentru mine a fost o experienţă frumoasă, un alt tip de saună decât cel cu care eram obişnuit acasă, în România”, a povestit Radu.

Astăzi, 8 septemebrie, de la 22.30 în cadrul emisiunii “Poveştiri de noapte”, puteţi vedea imagini de making of de la această secvenţă trasă în luna mai, în prima deplasare a actorilor în Turcia.

Zilele acestea, Radu Vâlcan se află tot la Bodrum, unde filmează scene foarte importante în desfăşurarea acţiunii telenovelei “Iubire şi onoare”. Marea premieră a telenovelei, în care Radu va interpreta rolul şeicului Amir, va avea loc la Acasă pe 20 septembrie, de la ora 20.30.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton