Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce sexy e Inna în videoclipul piesei “Gimme Gimme”!

Ce sexy e Inna în videoclipul piesei “Gimme Gimme”!

de Redactia Tvmania

Cântăreața a lansat un videoclip colorat la piesa “Gimme Gimme”, filmat în Mexic, țară în care are foarte mulți fani.

Ce sexy e Inna în videoclipul piesei “Gimme Gimme”

“Sunt fericită să lansez o piesă care este atât de energică, are un sound fresh și potrivit petrecerilor. Vreau să le mulțumesc tuturor celor cu care am lucrat la ea: Marco & Seba, Breyan Isaac, David Ciente, Elena Vasile. Este o binecuvântare să lucrez cu oameni atât de inspiraționali și talentați precum ei. De asemenea, mulțumesc Global Records, casa mea de discuri”, a spus Inna.

Videoclipul a fost regizat de Edward Aninaru, care a lucrat cu artista și pentru “Wow” și “Inndia”, în timp ce director de imagine a fost John Perez, iubitul Innei, care a lucrat în trecut cu artişti precum Rihanna, Beyonce, Alicia Keys, Jay-Z și Lady Gaga.

“Este o bucurie și o onoare să filmez acest video în Mexic, unul dintre locurile din lume în care simt iubirea și bunătatea oamenilor. De asemenea, am lucrat cu prieteni, oameni în care am încredere și pe care îi apreciez precum Edward Aninaru, John Perez, Khaled Mokhtar. Le mulțumesc pentru profesionalism!”, a mai spus artista.

Inna lucrează deja pentru piese noi pe care le va lansa de-a lungul anului 2017. Mai mult, anul acesta, pentru prima dată, ea va susține turnee în Brazilia și Argentina.

De asemenea, artista va scoate în curând o piesă alături de G Girls (Antonia, Lori Ciobotaru și Lariss). Primul single G Girls, “Call the Police”, a depășit 15 milioane de vizualizări pe YouTube și are succes în Polonia și Germania.

Pe micile ecrane, pe Inna o veți vedea primăvara aceasta la Pro TV în calitate de jurat în cadrul show-ului „Vocea României Junior”.

Vedeţi aici videoclipul “Gimme Gimme”:

 

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Te-ar putea interesa și: Inna a lansat piesa “Cum ar fi?”: „Sper să vă placă şi să vă facă să visaţi la iubire”

Inna a lansat videoclipul “Say It With Your Body”

Inna a stabilit un nou record

După Inna, Marius Moga e al doilea antrenor la „Vocea României Junior”

INNA este antrenoare la „Vocea României Junior” (Pro TV)

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton