Homepage  / Vedete româneşti

Ce-și dorește Andreea Marin în pragul aniversării celor 47 de ani

Ce-și dorește Andreea Marin în pragul aniversării celor 47 de ani

de Vasilica Rogozanu,

Luna decembrie este una plină pentru Andreea Marin, de când se știe. Este însă și una plină de bucurie, marcată de o dublă aniversare în familie, nu doar de Sărbătorile de iarnă.

„Decembrie este o lună plină pentru mine mereu și, spre finalul ei, e întâi ziua Violetei (pe 15 decembrie a împlinit 14 ani, n.r.), apoi a mea (47 de ani, pe 22 decembrie, n.r.), apoi Crăciunul și finalul de an… Vreau să fiu acasă, nicăieri altundeva nu e mai frumos și mai bine pentru mine, sincer. Oameni dragi, căldura sufletească, brazii împodobiți, masa cu bunătăți, clinchete și sunet de pian, pisicile leneșe și cățeii agitați, dar și ciripit de păsărele în gospodăria noastră… și lui Moș Crăciun îi place popasul la noi!”, ne-a povestit Andreea.

Pentru următoarea etapă din viața ei, vedeta își dorește „pace interioară și echilibru, sănătate și dragostea pe care o am să rămână acolo, ca o pavăză a mea. Nu poți avea totul în viață, dar prețuiesc ceea ce mi-a dăruit Dumnezeu și iubesc oamenii puțini și buni care-mi sunt alături, la bine, dar și la greu. Și sănătate, că-i mai bună decât toate, pentru noi toți!”

Cum a fost 2021 pentru Andreea Marin

La final de an, Andreea face un bilanț scurt al lui 2021, pe care îl descrie fiind ca „o furtună: noutăți cât cuprinde în munca mea, pentru că am lansat noul Creative Hub Voice & Visibility, filmaăi în țară și în străinătate, o vacanță de neuitat, dar și statul în izolare din cauza bolii, căci nu am scăpat nici noi, apoi încheierea anului cu frumoasa nebunie la TV „Masked Singer” (pe care a și câștigat-o, n.r.), cu o campanie umanitară de neuitat…Creativitate, energie, efort, cădere și zbor, speranță, credință, iubire”.

Citește și

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton