Homepage  / Vedete româneşti

Ce sport practică Radu Ștefan Bănică. Vrea să-și investească banii în pasiunea lui

Ce sport practică Radu Ștefan Bănică. Vrea să-și investească banii în pasiunea lui
8

de Roxana Mirea,

Radu Ștefan Bănică este fiul lui Ștefan Bănică și al Cameliei Constantinescu. Tânărul în vârstă de 20 de ani seamănă leit cu tatăl lui, dar asta nu înseamnă că nu a moștenit ceva și de la mama lui. Ei bine, Radu Ștefan Bănică a mărturisit că vrea să își investească banii în sportul pe care îl practică de la patru ani.

În ce sport vrea să-și investească banii Radu Ștefan Bănică

Radu Ștefan Bănică seamănă leit cu tatăl lui, celebrul Ștefan Bănică, dar asta nu înseamnă că nu a moștenit nimic și de la mama sa, Camelia Constantinescu. Tânărul actor a îmbrățișat pasiunea mamei lui pentru echitație, sport pe care îl practică de la vârsta de patru ani.

Radu Ștefan Bănică a spus că vrea să își investeasă banii în acest sport, de care spune că nu prea a mai avut timp să se ocupe în ultima perioadă. Totuși, în ciuda faptului că face echitație de mic copil, Radu spune că tot îi mai este puțin teamă de cai, având în vedere că s-a accidentat la un moment dat.

Ce-sport-practica-Radu-Stefan-Banica.-Vrea-sa-si-investeasca-banii-in-pasiunea-lui-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Vreau să investesc banii în mine. Vreau să investesc în sportul meu preferat. Îmi place foarte mult echitația, am făcut-o de mic și nu prea am avut timp din păcate să mă ocup, dar vreau măcar vara asta să merg de câteva ori. Am moștenit această pasiune de la mama. Tata e de acord, dar mama e mai aventuroasă, mai spontană. De la ea moștenesc genul ăsta de activități.

De la 4 ani m-am apucat de echitație. Mi-a fost foarte frică. Am căzut de pe cal, dar nu m-am accidentat. Am avut o mare frică, nu am putut să mă urc pe cal o perioadă, dar după mi-am revenit. Am avut o teamă de cal din totdeauna și acum pot să zic că mai am puțin, dar dacă nu riști nu câștigi. Este un sport foarte frumos și mă bucur că am avut tangențe cu el de mic”, a declarat Radu Ștefan Bănică pentru Antena Stars.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton