Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spun protagoniștii din „Lia, soția soțului meu” înainte de marele debut la Antena 1

Ce spun protagoniștii din „Lia, soția soțului meu” înainte de marele debut la Antena 1
5

de Vasilica Rogozanu,

Ce au în comun Ana Bodea, o fostă balerină la prestigiosul Teatru Balșoi, și Ștefan Floroaica, un campion la arte marțiale, fost semifinalist la un show de aventură? Pasiunea pentru actorie! Pe care o redescoperă din plin la filmările serialului „Lia, soția soțului meu”, ce începe pe 12 ianuarie la Antena 1.

Au trecut cinci ani de când am auzit pentru prima oară numele lui Ștefan Floroaica. Un tânăr necunoscut, care făcea parte din echipa Războinicilor din primul sezon „Exatlon” (Kanal D) și care ne vrăjea nu doar cu abilitățile fizice, ci, mai ales, cu calmul și bunul lui simț.

Vreau să fiu actor”, mărturisea el, în vara lui 2018, după venirea acasă.

Au trecut anii și nu am mai auzit nimic de el până acum câteva săptămâni când, surpriză!, a fost anunțat drept protagonist al noii producții marca Ruxandra Ion, „Lia, soția soțului meu”, de la Antena 1.

ce-spun-protagonistii-din-lia-sotia-sotului-meu-inainte-de-marele-debut-la-antena-1-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Serialul de la Antena 1 i-a împlinit visul din copilărie lui Ștefan Floroaica

„Sunt foarte multe lucruri la care nu am fost luat în serios și cumva mereu, dacă mi-am dorit cu adevărat, s-au întâmplat. Când eram mic mi-am dorit foarte mult, puneam capul pe pernă și mă vedeam actor. Apoi am mai crescut, am început sportul și am uitat de asta. Părea o fantezie pentru mine: am urmat ASE-ul, am ajuns la «Exatlon» și când m-am întors de acolo efectiv nu știam ce să fac. Și mi-am zis: «Hai să fac asta, hai să am curajul ăsta, măcar să încerc».

Am mers la cursuri de actorie, am fost la multe castinguri, nu le-am luat, apoi a venit pandemia, apoi m-am apucat de jiu-jitsu, în scurt timp am ajuns campion național, am fost la Europene, și urma să mă pregătesc pentru mondiale. Asta era intenția mea.

Dar am primit telefon de la directorul de casting, să mă întrebe dacă vreau să dau o probă pentru un serial ce va fi la Antena 1. Practic, m-a sunat visul meu din copilărie.

Și așa a ajuns să-l joace pe Petru Vornicu, un bărbat care vrea să divorțeze și care se îndrăgostește neașteptat de diafana Lia.

Ana Bodea își dorea de mult să fie actriță

Lia Călin, este, așadar, eroina acestei povești, o fată de 20 de ani, fiică de profesor, care-și pierde tatăl și odată cu asta și visul de a urma cursurile celebrei școli de balet din Moscova. Fără niciun alt sprijin, Lia vine la mătușa ei, care lucrează pe domeniul Vornicu, unde îl întâlnește pe Petru.

Lia este jucată de frumoasa Ana Bodea, absolventă a UNATC, fostă balerină chiar la Academia Teatrului Balșoi.

„La 11-12 ani am fost primită la școala de stat din Berlin, apoi am fost primită la Cannes și la Marsilia, la școlile naționale de acolo, și urma să merg la Marsilia, însă mama m-a înscris și la un curs de vară la Teatrul Balșoi, când aveam 13-14 ani. Nu mă așteptam nici să mă primească la cursul de vară, când am aflat că vor sa rămân acolo, nu mi-a venit să cred. Am stat 4 ani”, ne-a dezvăluit Ana.

Și totuși…Ajunsesem într-un punct în care baletul nu mă mai făcea fericită. E un lucru minunat, doar că nu mai era pentru mine. Am ales să merg pe drumul ăsta fiindcă oricum îmi doream de mult să fiu actriță.”

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton