Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce spun protagoniştii din serialul „Meryem”, de la Kanal D, despre despre rolurile lor

Ce spun protagoniştii din serialul „Meryem”, de la Kanal D, despre despre rolurile lor

de Redactia Tvmania

Pe 4 iulie la Kanal D aţi făcut cunoştinţă cu actorii principali dintr-un nou serial turcesc, „Meryem”, care a fost difuzat în Turcia între 2 august 2017 - 28 februarie 2018.

 

Ayça Ayşin Turan, frumoasa actriţă care o interpretează pe Meryem, personajul principal al serialului, este o revelaţie în Turcia. Din punct de vedere al carierei, Ayça a dat lovitura, impresionând deja prin apariţiile sale în trei seriale şi un lungmetraj. Pasiunea ei pentru partiturile pe care le interpretează a atras atenţia producătorilor şi regizorilor din Turcia.

„Mă bucur că pot să le ofer oamenilor ceva, îmi construiesc rolurile cu responsabilitate, ard pentru ele. Îmi doresc ca telespectatorii români să o îndrăgească pe Meryem, aşa cum am făcut-o şi eu. E o femeie puternică, dar în acelaşi timp atât de fragilă! Căutarile ei sunt, poate, căutările noastre, chiar dacă vorbim de situaţii diferite de viaţă. În fiecare dintre noi există un conflict interior puternic, ceva care ne consumă, dar care ne conduce către un sens mai puternic, catre adevăr şi iubire pură”, a spus actriţa de 25 de ani.

Furkan Andıç îl interpretează în serial pe Savaş, un bărbat îndurerat şi însetat de răzbunare, după pierderea iubitei lui într-un teribil accident. În vârstă de 28 de ani, chipeşul actor este în plină ascensiune profesională, având în portofoliu mai multe roluri în seriale de succes în Turcia.

Rolul din „Meryem” este unul de cotitură pentru cariera sa. Actorul a subliniat că, spre deosebire de personajul său, este incapabil de sentimente precum ură sau dorinţă de răzbunare. Actorul este convins că telespectatorii se vor regăsi în multe dintre situaţiile prin care trec personajele serialului.

„Avem cu toţii personalităţi diferite, reacţionăm diferit în situaţii similare. Important este să ne dăm o şansă unii altora. Suntem oameni, ca atare, supuşi greşelii. Cred că nu e benefic să gândim că oamenii nu vor repeta o greşeală sau că se vor schimba dacă vor primi o a doua şansă. Provocarea este să acceptăm pe cineva cu tot cu imperfecţiunile sale”, a declarat Furkan.

Ultimele episoade ale serialului „Dragoste şi ură” vor fi difuzate săptămâna viitoare, luni şi marţi, urmând ca, din 16 iulie, „Meryem” să poată fi vizionat de luni până vineri, de la ora 20:00.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton