Homepage  / Știri

„Ce spun stelele”, primul talk-show de la National Geographic, începe astăzi

„Ce spun stelele”, primul talk-show de la National Geographic, începe astăzi

de Redactia Tvmania

National Geographic Channel prezintă primul talk-show - Ce spun stelele - în cadrul căruia eminentul astrofizician Neil deGrasse Tyson discută cu diverse celebrități din știință, divertisment și politică, printre care Christopher Nolan, George Takei și Richard Dawkins.

 

„Ce spun stelele” va debuta pe National Geographic Channel diseară, pe 28 aprilie, de la ora 23:00, iar episoadele de o oră vor fi difuzate în fiecare marți, de la 11 noaptea. Invitați să discute pe o varietate de teme, ce îmbină cultura pop cu știința, sunt personalități din lumea divertismentului, politicii și științei. În fiecare săptămână, într-un interviu degajat, Tyson explorează toate modurile în care știința și tehnologia au influențat viețile invitaților săi, indiferent de mediul din care provin.

După interviul unu la unu, lui Tyson i se alătură un comic co-prezentator și alte personalități apreciate din media, știință și cultura pop pentru a continua dialogul, în fața unei audiențe de studio. În fiecare episod, Tyson apelează la prietenul său, Bill Nye – the Science Guy, pentru a-și spune părerea despre tema săptămânii; Nye comentează despre știință, tehnologie și chiar despre Star Trek, în cadrul unui segment preînregistrat.

”Extinderea emisiunii radio și a podcast-ului Ce spun stelele într-o emisiune de televiziune pe National Geographic Channel oferă ocazia unică de a arăta telespectatorilor cum știința este prezentă în cultura noastră și cât de distractivă poate fi”, a afirmat doctorul Tyson. ”Pe parcursul emisiunii, explorăm subiecte actuale alături de personalități remarcabile, cu argumente bine documentate, dar într-o notă comică, amuzantă. De la politicieni și actori până la cercetători, activiști sociali și nu numai, descoperim că impactul științei nu cunoaște limite.”

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton