Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune acum Andreea Bălan despre fostul soț, George Burcea. De ce a acceptat relația lui cu Viviana Sposub

Ce spune acum Andreea Bălan despre fostul soț, George Burcea. De ce a acceptat relația lui cu Viviana Sposub
10

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a dezvăluit că l-a iertat pe George Burcea, tatăl fetițelor sale, chiar dacă încă nu a renunțat la procesul de calomnie pe care l-a intentat împotriva lui. „A fost greu acolo între noi. Sunt unele chestii care nu se știu”, a spus acum artista. De asemenea, ea a vobit și despre impactul pe care divorțul l-a avut asupra fiicelor sale, dar și cum a ajuns să accepte relația lui George Burcea cu Viviana Sposub.

„Își aduce aminte când eram o familie și are un pic rana de abandon”

Andreea Bălan a fost invitată în podcastul lui Jorge, unde a vorbit și despre impactul pe care divorțul de George Burcea l-a avut asupra fetițelor sale. Artista spune că cea mai afectată este Ella, fiica cea mare.

Le-a fost foarte greu cât am fost plecată (n.r. la America Express) și mai ales cea mică, care doarme numai cu mine, a plâns noapte de noapte, timp de o lună. Mama nu mi-a zis. Mi-a spus de-abia când am venit în țară. Cea mare s-a obișnuit. Fetele au patru ani și șase ani. Dar cea mare suferă pe altă parte pentru că cea mare își aduce aminte când eram o familie și ea are un pic rana de abandon pentru că avea 3 ani. Cea mică nu are nicio treabă pentru că avea 11 luni. Pentru ea, sistemul familial este acesta: eu, buni și pisica, papagalul, broscuțele. Se vede diferența de traumă. La cea mare se simte mult. Se simte în cumințenie. E un copil foarte cuminte. Să nu deranjeze, să nu supere, ca nu cumva să mai plece cineva. În schimb, cea mică este foarte năzdrăvană”, a povestit Andreea Bălan în podcastul „Vorba lui Jorge”.

Eu am devenit cu adevărat mamă când s-a născut a doua fetiță, după ce am făcut stopul cardiac. Eu din momentul ăla am deveni cu adevărat mamă pentru că am murit pentru câteva secunde, apoi am înviat și apoi mi-am dat seama că viața e atât de scurtă și că într-o clipă dispari. După aceea, cu cea mică am dormit noapte de noapte și am avut grijă de ea zi de zi”, a mai spus artista.

Andreea-Balan-dezvaluiri-despre-custodia-fetelor-pe-care-le-are-cu-George-Burcea.-Cum-le-a-afectat-divortul-pe-Clara-si-Ella-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Bălan l-a iertat pe Geroge Burcea

Andreea Bălan spune că l-a iertat pe Geroge Burcea, însă nu a renunțat la procesul de calomnie pe care l-a intentat împotriva lui. Ea a precizat că prin acel proces l-a putut determina pe actor să nu mai spună lucruri jignitoare despre ea. Totuși, a declarat că se mai gândește dacă să renunțe sau nu la proces.

„Cu tatăl copiilor nu există comunicare. Nu vorbim deloc, dar cred că la nivel energetic, făcând aceste meditații de iertare, eu am eliberatL-am putut ierta pe George. A fost greu acolo între noi. Sunt unele chestii care nu se știu, deși el a spus tot felul de prostii și eu trebuia să vin să dezmint. Avem și un proces de calomnie pe rol. L-am început acum un an jumătate. Nu știu, o să văd (n.r. dacă oprește procesul). Doar făcând acest proces, el s-a oprit din declarații. Dacă eu nu făceam proces, el nu se oprea. Spunea numai prostii despre mine. Dacă se oprește, opresc și procesul. (…)

E plecat din țară, s-a mutat în America. Își vede fetițele rar, dar eu în sinea mea l-am iertat. Au fost niște chestii grele între noi pentru că a fost acel stop cardiac și în anumite clipe n-a fost alături de mine. Atunci am avut așa o durere, că el n-a fost alături de mine. Eu am suferit niște pierderi fizice și emoționale și el nu a înțeles pierderea mea fizică”, a mai declarat Andreea Bălan.

andreea-balan-si-george-burcea-implicati-in-doua-procese-noi.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  7 / 10

Andreea Bălan a acceptat relația lui George Burcea cu Viviana Sposub

George Burcea are o relație stabilă cu Viviana Sposub, pe care a prezentat-o deja fetițelor. La început, când actorul a făcut acest pas, artista s-a supărat foarte tare. Acum, Andreea Bălan spune că a acceptat relația lui George cu Viviana, tocmai pentru că există stabilitate.

Este bărbatul cu care am doi copii și fără el nu aș fi avut aceste fetițe minunate. Sunt foarte recunoscătoare și îmi doresc ca el să fie fericit. Am înțeles că este într-o relație stabilă, pentru că n-aș fi vrut să vină la fetițe o lună cu una, altă lună cu alta. La început da (n.r. că a fost supărată), pentru că mi s-a părut prea repede să introducă fetițele în relația lor, dar acum, pentru că există stabilitate, e minunat. Și se poartă frumos cu ele”, a povestit Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton