Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Adela Popescu despre întoarcerea ei la „Vorbește lumea”. „E frumos să ne împlinim visurile”

Ce spune Adela Popescu despre întoarcerea ei la „Vorbește lumea”. „E frumos să ne împlinim visurile”
11

de Andra Stana,

Adela Popescu a fost ani de zile prezentatoarea „Vorbește Lumea”, emisiunea matinală din grila Pro TV. Apoi, cât timp aceasta a fost plecată în Republica Dominicană, la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, locul ei a fost ocupat de Lili Sandu. Iată ce spune acum Adela Popescu despre revenirea ei la „Vorbește lumea”.

Adela Popescu nu are vești bune pentru fanii ei

După ce emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” s-a terminat, foarte mulți au așteptat revenirea Adelei Popescu la „Vorbește lumea”. Cu toate acestea, Adela Popescu nu are chiar cele mai bune vești pentru fanii ei. Acum, tot ce vrea este să se ocupe de cei trei copii pe care îi are cu Radu Vâlcan.

Gata. Momentan sunt în pauză. Vom vedea ce se va mai întâmpla de la anul. Acum, cel mai mult îmi doresc să-mi trag sufletul. Nu că proiectul a fost greu, ci pentru că, pur şi simplu, viaţa mea de acasă este oricum complicată şi vreau să am din când în când momente de linişte”, a declarat Adela Popescu pentru click.ro.

ce-spune-adela-popescu-despre-intoarcerea-ei-la-vorbeste-lumea-5Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Adela Popescu: „E important să am și momente în care stau”

În același timp, Adela Popescu a precizat, în interviul citat, că nu are încă în plan vreun alt proiect important. Acum, vedeta profită de fiecare moment alături de cei trei băieți ai săi. Cu atât mai mult cu cât, până pe 20 decembrie, Radu Vâlcan este plecat la filmările pentru noului sezon al emisiunii „Insula Iubirii”, de la Antena 1.

„Mi-e foarte greu să spun că aş vrea un proiect de lungă durată, cum ar fi o telenovelă. Sau că aş vrea o emisiune zilnică, aşa cum este ‘Vorbeşte Lumea’. Pentru că eu consider că este foarte important să am, măcar din când în când, şi momente în care să stau. Radu (Vâlcan, soţul ei, n.red.) a plecat la filmări (pentru ‘Insula iubirii’, de la Antena 1, n.red.), mama mă ajută, e în Bucureşti, o vreme a fost şi mama lui Radu la noi…

Între timp, avem pentru Adrian (fiul cel mai mic, n.red.), în mod special, dar şi pentru curăţenie, o doamnă din Filipine, care şi ea ne ajută… Dar nu este suficient. De exemplu, ca să fiu la filmările finalei de la ‘Sunt celebru’, a fost nevoie de doi adulţi care să stea cu cei trei copii, pentru că altfel era complicat. Dar nu mă plâng, ne e ok aşa, chiar ne descurcăm.

Şi e frumos să ne împlinim visurile. Nu îmi mai doresc copii, iubesc foarte mult copiii, dar văd ce înseamnă, că de fapt a avea copii nu e doar despre a-i naşte, e mai ales despre ce urmează după”, a mai spus Adela Popescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton