Homepage  / Vedete / Vedete străine

Ce spune Amber Heard despre fetița ei de trei luni. Primele poze cu Oonagh Paige

Ce spune Amber Heard despre fetița ei de trei luni. Primele poze cu Oonagh Paige

de Redactia Tvmania

Celebra Amber Heard (35 de ani) a vorbit recent despre experiența ei ca mamă și le-a prezentat-o fanilor, pe Instagram, pe Oonagh Paige, fetița ei în vârstă de 3 luni, scrie people.com. 

„Sunt foarte încântată să vă împărtășesc vestea. Am hotărât să am un copil încă de acum patru ani, dar am vrut să o fac în condițiile stabilite de mine. Acum îmi dau seama cât de important este pentru noi, ca femei, să ne gândim la acest rol predestinat al vieții noastre”, a scris Amber Heard în postarea ei, referindu-se la calitatea de mamă surogat. 

 

„Sper ca la un moment dat să ni se pară normal ca maternitatea să nu fie condiționată de căsătorie. Consider că viața mea privată nu este treaba nimănui, iar natura muncii mele m-a obligat să preiau controlul asupra acestui hotărâri”, a spus vedeta din „Aquaman”.

 

Postarea actriței s-a încheiat cu cuvintele:

„Fiica mea s-a născut pe 8 aprilie 2021. Numele ei este Oonagh Paige Heard. Ea este începutul vieții mele de acum înainte”.

Amber Heard, care se întâlnește din nou cu operatoarea și producătoarea Bianca Butti de la începutul anului 2020, și-a botezat fetița cu prenumele răposatei sale mame, Paige, care a murit în mai anul trecut.

 

 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

 

A post shared by Amber Heard (@amberheard)

Actrița a scris pe Instagram după pierderea acesteia:

„Am inima frântă și sunt total devastată din cauza pierderii mamei mele, Paige Heard. Un suflet frumos și blând, care ne-a părăsit prea devreme. Inima ei curajoasă și deschisă a făcut din ea cea mai frumoasă femeie pe care am cunoscut-o vreodată.

Mă simt cu adevărat norocoasă că am fost fiica ei și am avut parte aproape 34 de ani de această lumină care strălucea deasupra tuturor. O voi păstra în adâncul inimii mele pentru totdeauna”. 

Știrea despre fetița lui Amber Heard vine în mijlocul bătăliei sale la tribunal cu fostul soț, Johnny Depp, pe care l-a acuzat de violență domestică.

Procesul cuprins în dosarul de defăimare al lui Depp împotriva lui Heard, depus la instanța din Virginia, a fost amânat până în aprilie 2022, din cauza pandemiei COVID-19. Un proces de calomnie pe care Depp l-a imputat ziarului britanic Sun a fost respins de un judecător în noiembrie. 

După divorțul de Johnny Depp, actrița a avut o relație cu miliardarul Elon Musk, de care s-a despărțit în 2018, și cu regizorul filmelor „It” și „It: Capitolul doi”, Andy Muschietti, împreună cu care a fost în 2019.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton