Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca. „Plătește cu cardul, dar fără să se uite”

Ce spune Andi Moisescu despre salariul Andreei Esca. „Plătește cu cardul, dar fără să se uite”
4

de Andra Stana,

Mulță lume ar vrea să afle câți bani primește Andreea Esca de la Pro TV, dar ea a păstrat în toți acești ani confidențialitatea. Iată că Andi Moisescu a avut recent ocazia să își spună punctul de vedere referitor la salariul pe care prezentatoarea Știrilor Pro TV îl primește în fiecare lună. Ce a declarat juratul „Românii au talent” despre salariul colegei sale.

Andreea Esca a apărut pentru prima oară la TV acum 27 de ani. După ani de zile la Pro TV, ea a ajuns să fie una dintre cele mai bine plătite prezentatoare TV din România. Salariul pe care îl ia de la PRO TV a stârnit curiozitatea multora și au existat speculații că aceasta încasează lunar zeci de mii de euro, scrie libertatea.ro.

Prezentatoarea a evitat întotdeauna să vorbească despre banii pe care îi câștigă și preferă să păstreze confidențialitatea în ceea ce primește salariul ei. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „La Măruță”, vedeta a recunoscut că nu se uită niciodată la bani atunci când îi place ceva. „Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”, a declarat Andreea Esca, potrivit Fanatik.

Ce-spune-Andi-Moisescu-despre-salariul-Andreei-Esca-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul”

Exact atunci, Andi Moisescu a trecut pe lângă ea și a auzit ce se vorbea. Juratul de la „Românii au talent” a ținut să își spună părerea. Moisescu a glumit pe baza salariului colegei sale de la PRO TV.

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice, «E OK, introduceți PIN-ul», și tot cu ochii închiși o face”, a glumit Andi Moisescu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton