Homepage  / Vedete româneşti

Ce spune Andreea Bălan despre un nou iubit. „Îmi place să fiu îndrăgostită”

Ce spune Andreea Bălan despre un nou iubit. „Îmi place să fiu îndrăgostită”
8

de Roxana Mirea,

Andreea Bălan a suferit enorm de mult în urma divorțului de George Burcea, dar asta nu înseamnă că îi este teamă să iubească din nou. În ciuda relațiilor eușuate, artista spune că se îndrăgostește destul de des și că cel mai frumos lucru în viață este să iubești. Iată ce a răspuns Andreea Bălan în momentul în care a fost întrebată dacă are un nou iubit.

Andreea Bălan, despre un nou iubit

Andreea Bălan a realizat un vlog pe canalul ei de YouTube unde a răspuns la mai multe întrebări din partea fanilor ei. Artista a vorbit și despre viața sentimentală, precizând să este o persoană care se îndrăgostește destul de des, în ciuda faptul că a suferit de mai multe ori din iubire. În momentul în care Andreea Bălan a fost întrebată dacă are un nou iubit, ea a răspuns:

Am, n-am, am, n-am… Curioșii mor repede, știați? Atunci când o să fie ceva… asa, un statement, când o să fie ceva foarte adânc și profund și voi fi foarte sigură, probabil că voi veni și voi spune. Sau nu va fi nevoie să vin să spun. Pur și simplu mă veți vedea. Mă concentrez foarte mult pe creșterea Elluței și a Clăriței.

emilian-si-andreea-balan-s-au-pupat-la-te-cunosc-de-undeva-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

„Eu mă îndrăgostesc destul de des”

În ciuda faptului că a suferit foarte mult din dragoste, Andreea Bălan spune despre ea că se îndrăgostește destul de des. Ei bine, artistei nu-i este teamă să iubească, chiar dacă divorțul de George Burcea a fost o lovitură puternică pentru ea, la momentul respectiv.

„Tot timpul am curaj să iubesc. Eu mă îndrăgostesc destul de des. Mie îmi place să iubesc și sunt foarte deschisă iubirii și mai ales acum, de când sunt pe această cale spirituală. Ați observat pe Instagram că postez tot felul de meditații și documentare la care mă uit. Chiar îmi doresc să fac mai multe filmulețe motivațioanale. Eu sunt foarte deschisă, în general, să învăț și bineînțeles, sunt deschisă la iubire.

Cred că suntem aici ca să experimentăm această viață frumoasă, să trăim frumos și să simțim toată pleiada de sentimente și cu toții suferim din dragoste, cu toții plângem, cu toții de ridicăm apoi, o luăm de la capăt, iar ne îndrăgostim și tot așa. Nu cred că trebuie să ne punem ziduri dacă suferim. Cel mai frumos lucru în viață este să iubești și să fii iubit și totodată este cel mai greu lucru în viață. Iubirea este o alegere și aleg să nu am ziduri, deși am suferit și aleg să mă îndrăgostesc și să iubesc și îmi place să fiu îndrăgostită”, a mai declarat Andreea Bălan.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton