Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile făcute acum de Zâna surprizelor

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile făcute acum de Zâna surprizelor
10

de Andra Stana,

Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu formează un cuplu de aproape 6 ani. Cei doi au locuit separat o vreme, cât el a fost consul în Libia, dar acum locuiesc împreună. Zâna surprizelor a vorbit recent despre căsătorie.

Andreea Marin, în vârstă de 48 de ani, nu exclude posibilitatea de a se recăsători. Prezentatoarea a făcut dezvăluiri „fără perdea” despre povestea ei de iubire cu Adrian Brâncoveanu.

Cred în căsătorie, de ce nu. Nu trebuie să pui o ștampilă pe viața ta, pentru că ai trăit niște lucruri, care poate nu au ieșit așa cum ți-ai dorit. Instituția în sine nu este ceva de anulat, pentru că ai avut o experiență nefastă sau că ți-ai creat o idee fixă”, a declarat Andreea Marin.

Ce spune Andreea Marin despre căsătoria cu Adrian Brâncoveanu. Dezvăluirile făcute acum de Zâna surprizelorIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Andreea Marin, despre ingredientele unei relații reușite

Andreea Marin a mărturisit care sunt, cel puțin în cazul ei, ingredientele care fac ca o relație de iubire să funcționeze așa cum trebuie.

„Nu sunt la curent cu scandalurile din showbiz și poate că e mai bine așa. Nu sufăr pentru despărțirile altora și nici nu obișnuiesc să mă uit peste gardul vecinului, pentru că am destule în curtea mea, cum se spune.

Însă, pe de altă parte, ce poate să țină un cuplu unit este chimia. Dacă ea nu există, atunci nu avem despre ce vorbi. În al doilea rând, înțelegere, dorința de înțelegere, de a construi, de a comunica nesfârșit de mult.

În fiecare zi trebuie să vii cu ceva către celălalt și eu cred că asta înseamnă până la urmă iubirea, să-ți pese și să arăți prin tot ce poți că îți pasă cu adevărat.

Într-o relație este importantă toleranța, că trebuie să îl înțelegem și pe celălalt, că nu e ca noi, am avut poate experiențe diferite, dureri care fac diferența și în egală măsură, cred că e foarte importantă comunicarea.

Dacă nu vorbești despre ceea ce nu ți se potrivește și poate celălalt face, el nu va ști și i se va părea firesc să facă în continuare acele lucruri.

Poate că nu își dorește să te rănească, poate că pur și simplu e normalitatea lui. Prin discuții, comunicare, lucrurile astea se pot rezolva. Sau ba, e bine să știi și dacă nu”, a mărturisit Andreea Marin, la emisiunea WOWnews, potrivit Wowbiz.

Andreea Marin a suferit de depresie când era căsătorită cu Ștefan Bănică

Andreea Marin a mărturisit că a suferit de depresie pe vremea când era căsătorită cu Ștefan Bănică. În podcastul lui Cătălin Măruță, vedeta a povestit despre acest moment de cumpănă, dar și despre ce a motivat-o să meargă la psiholog.

Totul s-a petrecut pe vremea când Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică, avea doar câteva luni.

„Am fost și la psiholog și la psihiatru pentru că eu am trecut, din păcate, prin experiența depresiei și am fost nevoită să ies din asta și doar așa s-a putut, cu ajutorul specialistului.

S-a întâmplat când era Violeta mică și nu cred că știm de unde vine depresia. E o boală care se insinuează perfid în mintea noastră și apoi în interiorul nostru. Ca să dau așa câteva simptome pentru a fi mai ușor de recunoscut: insomnii, te trezești dimineața și deja ești cu ochii în lacrimi și nu știi de ce pentru că nu ți s-a întâmplat nimic peste noapte ca să plângi la prima oră a dimineții, ești pur și simplu nefericit de când deschizi ochii, o furtună interioară te apucă din când în când ca o gheară care îți strânge pieptul și o durere interioară, dar nu știi neapărat de ce. Adică nu ai o nemulțumire în realitate atât de puternică, care să te ducă acolo. În cazul meu, aveam casă, aveam masă, aveam familie, aveam un copil mic ,care a fost motivația mea să lupt. A fost extraordinară motivația asta, să am un bebeluș”, a declarat Andreea Marin.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton