Homepage  / Vedete / Vedete româneşti

Ce spune Codin Maticiuc despre rivalitatea cu Liviu Vârciu: „Aș face un film cu el, este un băiat…”

Ce spune Codin Maticiuc despre rivalitatea cu Liviu Vârciu: „Aș face un film cu el, este un băiat...”

de Andra Stana,

Codin Maticiuc și Liviu Vârciu au ajuns să fie amândoi cap de afiș în filmele românești lansate recent. Totodată, ei își împart supremația la cinema, iar producțiile lor au avut succes și pe Netflix. Într-un interviu recent, Codin Maticiuc a vorbit despre eventualitatea în care ar juca alături de Liviu Vârciu într-un film de lungmetraj.

Codin Maticiuc: „Aș face un film cu el, Liviu Vârciu este un băiat talentat”

Codin Maticiuc și Liviu Vârciu au adunat, în cinematografe, dar și în fața televizoarelor, sute de mii de români. Comediile lor, în care sunt protagoniști, au fost vizionate de un număr mare de oameni. Mai mult, ei au ajuns și în top 10 Netflix, scrie playtech.ro.

Pe viitor, nu este exclus ca Liviu Vârciu și Codin Maticiuc să apară într-o producție comună, posibil un film de comedie. Pentru sursa citată, Codin Maticiuc, care a atras în cinematografe, la filmul lui, „Miami Bici”, peste 350.000 de români, a venit cu o informație surpriză. „Aș face un film cu el, Liviu Vârciu este un băiat talentat”.

Câți bani a investit Codin Maticiuc în filme

Codin Maticiuc lucrează în prezent la cea de-a treia producție cinematografică. El a dezvăluit, într-un interviu pentru impact.ro, cât îl costă să realizeze un film în România, și cât în America. Acesta a explicat că diferența de preț între cele două situații este imensă.

„Un film românesc, gen „Investitorii”, îl poți face cu 100.000 de euro, iar la 1,5 milioane de euro ajunge un film precum „Miami Bici”. Și în noul film, „Miami Bici 2”, voi investi cam tot peste 1, 5 milioane de euro. Sunt banii mei, nu-s împrumutați de la bancă”.

În ultimii trei ani, Codin Maticiuc ar fi investit în pasiunea sa, actoria, peste 3 milioane de euro, mai scrie sursa citată.

În 2022, Codin Maticiuc va filma Miami Bici 2: „Ne-am dorit să ținem ștacheta sus!”

În emisiunea „Aproximativ discuții”, a lui Gojira, Codin Maticiuc a dezvăluit se pregătește de filmările la „Miami Bici 2”. În film, el îi dă viață personajului Piciul, un român plecat peste Ocean ca să se îmbogățească rapid și să trăiască visul american.

„Plecăm de aici în Los Angeles, acolo unde se va filma Miami Bici 2. Noi de aia ne-am și lungit atât cu facerea Miami Bici 2 pentru că ne-am dorit să ținem ștacheta așa sus. Nu știm când o să se întâmple, dar, în principiu, ne dorim să filmăm în 2022.”

Codin Maticiuc, despre filmările la „Miami Bici 2”

Vârciu a împrumutat bani ca să filmeze „Zăpadă, ceai și dragoste”

În ceea ce îl privește pe Liviu Vârciu, acesta a recunoscut mai demult că, tot ce a câștigat la debutul său în showbiz, cu trupa L.A., a pierdut la jocurile de noroc, dar și pe alte distracții.

În consecință, ca să filmeze „Zăpadă, ceai și dragoste”, în care interpretează rolul principal, și care a rulat pe marele ecran și a fost difuzat de Netflix, iubita lui a fost nevoită să vândă apartamentul, scrie playtech.ro.

Ulterior, Liviu i-ar fi promis iubitei sale că îi va da înapoi toți banii, adică peste 40.000 de euro. Vedeta Antena 1 a făcut totuși o economie: el a reușit să convingă aproape toate vedetele din distribuție să filmeze gratuit:

„Nu am găsit la acel moment bani pentru cei din distribuţie. Însă asta înseamnă să ai prieteni buni. Am vorbit cu fiecare dintre ei atunci când am pornit la drum. Mi-am dorit să am un mixt în distribuţie, şi actori profesionişti, şi oameni care nu au avut niciodată de-a face cu aşa ceva. Aşa au apărut un Pepe, un Alex Velea, un Dan Negru.

Pe lângă un Cosmin Seleşi, Paula Chirilă sau Angel Popescu. Cu toţii au fost extrem de deschişi ideii şi m-au ajutat cât de mult au putut. Se şi vede din munca finală. M-am consultat în aproape toate deciziile luate cu regizorul Cătălin Bugean şi am luat hotărârile de comun acord.”, a mai spus Liviu Vârciu pentru sursa citată.

Despre partea a doua a peliculei „Zăpadă, ceai și dragoste”, Liviu Vârciu a declarat că va exista „cu certitudine”.

„De data asta îmi pun speranţa că voi reuşi să am succes şi din perspectiva reţetei financiare. Echipa rămâne aceeaşi, poate chiar mai aduc un nume sau două în plus. Iar în martie, la anul, pornim la filmări. Va avea și partea a doua, cu certitudine”, a declarat Vârciu.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton