Homepage  / Cinema / Vedete străine

Ce spune Gal Gadot despre controversele din jurul viitorului film „Cleopatra”: „Este exact povestea care trebuie să fie auzită în acest moment”

Ce spune Gal Gadot despre controversele din jurul viitorului film „Cleopatra”: „Este exact povestea care trebuie să fie auzită în acest moment”

de Andreea Hentea,

Gal Gadot, protagonista controversatului film „Cleopatra”, spune că acesta va fi „atractiv, inteligent și exact ceea ce lumea are acum nevoie să audă”, scrie variety.com. 

Proiectul a generat controverse când a fost anunțat, în decembrie 2020, din cauza distribuirii actriței israeliene în rolul celebrei reginei egiptene, dar Gal Gadot este sigură că filmul va fi unul de actualitate și va avea ce transmite publicului.

În ciuda indignării, ea a declarat recent pentru revista InStyle că versiunea ei de „Cleopatra” este exact „povestea care trebuie să fie auzită în acest moment”. 

Producția „Cleopatra” se pregătește să înceapă producția, în regia cineastei canadiene Kari Skogland (care a semnat regia serialului „The Falcon and the Winter Soldier”, lansat anul acesta pe platforma Disney+, dar și primele sezoane ale celebrului serial „Povestea slujitoarei”).

Aceasta a înlocuit-o pe Patty Jenkins, care a colaborat cu Gal Gadot la filmele „Femeia fantastică” / „Wonder Woman” (2017) și „Femeia fantastică 1984” / „Wonder Woman 1984” (2020) și care va figura pe genericul filmului „Cleopatra” doar în calitate de producător. 

Ce crede Gal Gadot

Gal Godot/ sursa Profimedia

Gal Gadot a reacționat, de asemenea, la indignarea generată de distribuirea ei în rolul Cleopatrei într-un interviu acordat în decembrie 2020 filialei arabe a BBC.

Actrița a motivat atunci această opțiune spunând:

„În primul rând, dacă vrem să respectăm adevărul istoric, Cleopatra era macedoneană. Am căutat o actriță macedoneană care să se potrivească profilului Cleopatrei, dar nu am găsit-o, iar eu sunt cu adevărat pasionată de personalitatea Cleopatrei”. 

„Am prieteni de pe tot globul, fie că sunt musulmani, creștini, evrei, budiști sau atei”, a continuat Gal Gadot.

„Oamenii sunt oameni, iar eu vreau să sărbătoresc moștenirea Cleopatrei și să onorez această figură istorică uimitoare, pe care o admir atât de mult. Până la urmă, oricine poate face acest film, iar eu sunt entuziasmată că voi realiza versiunea mea”, a mai spus frumoasa actriță. 

În afară de „Cleopatra”, Gal Gadot are în proiect și rolul titular din „Wonder Women 3”, care va fi regizat tot de Patty Jenkins, dar care nu are, încă, stabilită o dată pentru premieră.

Urmărește-ne pe Google News

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton